Atskleistos „Xbox 720“ prototipo techninės charakteristikos

Daugeliui žaidėjų dabartiniai konsolių atnaujinimo tempai paprasčiausiai yra per lėti. Rinkos lyderiai, "Playstation 3" bei "Xbox 360", buvo išleisti jau prieš keletą metų, todėl dauguma žaidimų fanų su viltimi žvelgia, ką atneš artimiausia ateitis.

Apie kodinį "Durango" vardą turinčios, naujos kartos, "Microsoft Xbox" konsolės (pastarajai "lipinamas" "Xbox 720" pavadinimas) galimas specifikacijas kalbama jau kurį laiką. Šį kartą "Assembler Games" forume, vieno jo nario iniciatyva, nutekėjo prototipinio "Xbox 720" modelio techninės charakteristikos, kurios prilygsta visai neblogam šiuolaikiniam PC. Tiesa, "plepys" buvo iš karto "išbanintas", o jo patalpintas pranešimas ištrintas. Paskelbtos informacijos autentiškumu galima ne be pagrindo abejoti, tačiau, manoma, jog pastarasis "Durango" naudojo, x86 architektūros, aštuonių branduolių "Intel" procesorių, "Nvidia" grafinį posistemį bei 8 GB atminties. Tiesa, galutinėje konsolės versijoje ketinama išsiversti su 4 GB operatyvios atminties.

Jau gana seniai spėjama, jog "Xbox 720" palaikys 1080p raišką bei turės Blu-ray diskų skaitytuvą. Prie viso šito dabar prisideda ir gamyklinis 3D vaizdo palaikymas. Manoma, kad naujoji konsolė turės šešis kartus daugiau "raumenų", nei dabartinis "Xbox 360".

Naujoji žaidimų konsolė, nepatvirtintais duomenimis, laukiama 2013-ųjų atostogų sezone.

1 Komentaras

  1. donaciuxx parašė:

    pagaliau! pagaliau atsiras nauju geru zaidimu. nes dabar del konsoliu tik slamstas kuriamas ant dx9.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.