Automatinis asmeninio kompiuterio komponentų parinkimas

Nežinome, ar internete yra labai daug automatinių komponentų parinkiklių pagal kainą, veiklos rūšį, procesoriaus ar vaizdo plokštės gamintoją ir kaip tiksliai jie atlieka darbą, bet siūlome pažvelgti į „WCCFTech“ projektą – „Build My PC“.

Programėle tikrai įdomi ir gali būti naudinga. Ji parenka komponentus iš begalinio sąrašo (7 077 523 200 kombinacijos), gali būti orientuota į asmeninį kompiuterį, skirtą žaidimams ar darbui. Be to, galima pasirinkti „Intel“ ar AMD procesorių, bei AMD ar „nVidia“ vaizdo plokštę, o svarbiausia sumą, kiek norime išleisti. Kompiuterių rinkiklis gal ir ne visada sugebės parinkti idealiausią komplektaciją, bet bent jau pasižaisti ir surasti gaires naujam kompiuteriui tikrai gali padėti.

8 Komentarai

  1. FuZe parašė:

    7 077 523 200 komponentai, nihuja netikiu 😀

  2. AqTrap parašė:

    Nepatarčiau naudoti. Kažkur iki 1000 eurų kiša tuos Intel I3, vėliau I5. O pasiekus nemaža suma pradeda kišti Intelio „Extreme“ serijos procesorius. Pasirinkau Workstation. Už 900 eurų galima pasiimti su Ryzen 7 1700, o už 1000 eurų kišamas I7 8700. Atrodo jog Intelis pasidarbavo kaip visada.

    • iZnoGouD16 parašė:

      Nusisneki….

      • AqTrap parašė:

        Gaming buildas

        https://imgur.com/a/b8wuE

        Workstation buildas

        https://imgur.com/a/b5Nxp

        Taipat labai dažnai ten būna „nutekėjimų“ kuriuose būna išaukštinimi Intel procesoriai, tarkim 5Ghz on Air ir visokia kita nesąmonė ir sužeminami AMD procesoriai, tarkime tas pats Threadripper, jo rezultatai buvo 2 kartus mažesni negu realus kurie išėjo vėliau.

        Nors būna ir gerų naujienų tačiau kartais būna tokie tarsi atrodo jog arba juos parėmė mūsų didysis bičiulis arba dėl nesuprantamu priežasčių šiaip išsigalvoja nesąmones, visgi to nelabai tikimasi iš jų pačių. Jie ne tie komentatoriai kurie pastoviai riejasi dėl niekų.

        • iZnoGouD16 parašė:

          Omney jo site grybauja, bet intel abejoju kad kazka papirkinejo, kiekviena kompanija savo reklamuoja ir siulo, kad neprarast pirkeju tai realiai nusispjaut kas ten ka papirkineja

  3. adex parašė:

    na labai jau primityvus ir pavirsutiniskas tvarinys. butu kur kas idomiau stebeti kaip funkcionuoja su daugybe elementariu parinkciu kaip kad pvz butu klausiama ar reikalingas ssd, jeigu taip kokios talpos. kokios talpos hdd, kiek ram, ar domina tas pats OC, netgi butu atsizvelgta i elementariausia ekrano rezoliucija ir norimus nustatymus zaidimuose

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.