Batman: Arkham City žaidėjai susiduria su DX 11 problemomis

Visai neseniai asmeniniams kompiuteriams pasirodęs žaidimas Batman: Arkham City, kaip pranešama, sukelia problemas tiems žaidėjams, kurie jį nori žaisti geriausia grafika ir yra įsijungę DirectX 11 API rėžimą. Problemos sprendimo dar nėra.

Tiesa, svarbiausia yra tai, jog žaidimo kūrėjas Rocksteady Studios patvirtino šią problemą ir teigė, kad šiuo metu dirba prie to, norint išspręsti problemą susijusią su DirectX 11. Tuo tarpu šiuo metu žaidėjams patariama žaidimą žaisti naudojant DirectX 9 API rinkinį.

Žaidimas yra skirtas Games For Windows Live žaidimų klientui, taigi norint pakeisti API rėžimą reikėtų eiti į žaidimo aplanką, ant žaidimo ikonos spustelėti dešini pelės mygtuką ir paspausti paleidimo mygtuką. Nuspaudęs nustatymų mygtuką galėsite pasikeisti API rėžimą.

Galime priminti, kad tai nėra pirmasis žaidimas skirtas ir žaidimų kompiuteriams, ir asmeniniams kompiuteriams, kuris šiais metais sukelia problemų pastariesiems. Visi turbūt pamena bėdas su žaidimu Rage, kurias, sakykime, AMD visiškai išsprendė tik praėjus mėnesiui nuo žaidimo pasirodymo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.