„Batman: Arkham Knight“ nepalaikys daugiau nei vienos vaizdo plokštės

„Batman: Arkham Knight“ žaidimo asmeniniams kompiuteriams skirta versija susidūrė su nemenkomis problemomis išleidimo metu, o paskui netgi buvo atšaukta iš prekybos. Dabar žaidimas jau grįžęs į parduotuvių lentynas, bet „Warner Bros“ pareiškė, kad jie nustojo dirbti ties SLI ir CF palaikymu.

„Warner Bros“ buvo pažadėję, kad tarp ruošiamu pataisymų yra ir daugiau nei vienos vaizdo plokštės palaikymas. Bet tam nelemta išsipildyti, nes pataisymo kūrimo metu buvo pastebėta, kad sujungus dvi vaizdo plokštes spartos padidėjimas būdavo menkas. Dėl šios priežasties buvo nuspręsta atsisakyti daugiau nei vienos vaizdo plokštės palaikymo įgalinimo, nes toks atnaujinimas padidinų riziką pridaryti klaidų ir vesti prie naujų problemų. 

6 Komentarai

  1. Zveris nr 1 parašė:

    konsolinis portas kaip ir visi.

  2. newdiamond parašė:

    tai tik parodo…ant kiek softas turi reiksmes….turesi galinga gelezi…na ir kas jeigu developeriai ant sopkuciu gules 🙂

  3. Zveris nr 1 parašė:

    developeriai neguli ant sopkuciu, tikra istorija yra tokia,kad zaidimu kure ant ps4 ir xbox one, o VISIKAI kita studija ji PORTINO ant pc, ten tas teamas keliu zmoniu. 😉

  4. Mekis parašė:

    Eina jie toli toli su tokiais zaidimais.

  5. vacoum parašė:

    o dar daugiau tiesos, kad konoliu komanda isnaudojo daugiau laiko ir aisku biudzeto, negu buvo planuota, tad jo nelabai liko pc porintimui.

  6. Povilas parašė:

    Siaip zaidimas tai ispudingas, gal kiek ir jauciasi portas, bet tikrai zaidziamas. Dabar kaip tik bandau iveikt, su gtx660 sukasi neblogai, buna fps dropu, bet retai, svarbiausia atrakint fps, ir isjungti blura, ir neatrodo jau toks portas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.