„Battlefield 6“ žaidimas bus atskleidžiamas birželio 9

Nauja „Battlefield“ žaidimo dalis bus atsikleidžiama jau birželio 9 dieną. Tada sužinosime, kada žaidimas bus išleidžiamas realiai. Tai bus pirmasis „Battlefield“ žaidimas, sukurtas naujos kartos konsolėms, o taip pat asmeniniams kompiuteriams.

Išankstiniai gandai sako, kad „Battlefield 6“ veiksmas vyks moderniu laiku ar netolimoje ateityje. Teigiama, kad EA nori „Battlefield“ seriją pakelti į naują lygį su didelio masto kovomis ir tikroviškomis karinėmis strategijomis. Taip pat reikėtų tikėtis naujos kartos žalos modelio, tad objektai bus sunaikinami dar tikroviškiau.

Nors „Battlefield 6“ žaidimo atskleidimas įvyks birželio 9 dieną 17 valandą Lietuvos laiku, bet pačio žaidimo reikėtų tikėtis tik metų pabaigoje.

13 Komentarai

  1. MMM parašė:

    Daug zaidziau pirma pasaulini su battlefield. Bet paskui numeciau del kai kuriu ju nesamoniu. Erzina, kad neina pasirinkti savo megstamo zemelapio ir sukasi jie ratu (na yra galimybe rinktis is dvieju).

    O labiausiai nervindavo kitos dvi nesamones:
    Tai tinklo nesamones, kai sauni i priesininka ir lagas buna kartais sekundes (pas mane vienas paciu geriausiu interneto planu Vilniuje ir turiu du atskirus planus, vienas tik zaidimams, tad nera jokiu papildomu irenginiu). Atliktos visos papildomos konfiguracijos pagal rekomendacijas kad zaidimas veiktu sklandziai.
    Kartais budavo nesamoniu, kad neina surasti serverio. Prisijungi ir vienas kabi ir renandi zaideju. Keista, kai forumuose dauguma apie tai raso?
    Ginklu ir zaidimo mechanikos korekcijos. Viena diena ginklas turi viena atatranka, kita diena jau kita. Plius buna dirbtinai taikiklis bega nuo taikinio. Zodziu visokios taikymosi ir pataikymo korekcijos. Keistos ju optimazijos su tikslu sulyginti mazo ir didelio pingo zaideju „patirti“ ? Wtf? Plius teko skaityti, kad jie ijunge dirbtini intelekta, kuris kazkiek koreaguoja/balansuoja mechanika, sekme ir nesekme. Ten didelis straipsnis apie tai buvo. Visa tai sucks. Nenoriu pasakyti, kad blogam zaidejui ir x trukdo, daznai budavau MVP zaideju zemelapyje (per abi komandas). Tiesiog tas isikisimas i zaidima, dirbtines nesamones labai erzindavo. Ir forumuose teko skaityti, kad cia ne mano vieno patirtis.
    Gali jie daryti geresnius „griovimus“ ar efektus, tai nepadidins noro sugrizti.

  2. kernelis parašė:

    MMM parase savo nuomone ties 2 zaidimais, ir prie abieju uzsipuole 😀

    Siaip tai zaidimams reikia ne didelio srauto, o mazo velenimo ir dziterio. Kokybiskai ribojamas (sesugadinant pastaruju parametru) srautas kojos nekistu, nebent uzribotas ypac daug, <1Mbps.

    Realtek'o kortos (ethernet bent jau) nera tokia tragedija, kaip kad tautosaka nusako. Intel'io geresnes, daugiausiai del geresniu driver'iu ir gali isspaust didesni maksimalu pralaiduma, bet kad NIC'as gadintu gyvenima zaidziant, jis turi buti fundamentaliai "broken", t.y. hardwariskai resetintis kas kazkiek laiko arba uzstallint OS threadus ir sukelt dideli latency/dziteri.

    Net nekisant tiesiai laido – jeigu pastatytas normalus routeris (ne uz 20EURU), ypac, jeigu dar turi normalu QoS, o tinkle nera auksta load'a generuojanciu kompu, tai 9 atvejais is 10 problema bus uz namu tinklo ribu – ISP puse arba serverio puse.

  3. MMM parašė:

    Abejojiu kad cia mano gelezis. Bedos su zaidimu prasidejo kai pakeite zaidimas networko varikliuka i „gersesni“. Ir forumai pilni nusiskundimu. Dabar losiu CoD ir Escape from Tarkov ir jokiu problemu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.