„Battlefield V“ oficialus vieno žaidėjo režimo treileris

„Elctronic Arts“ išleido naują „Battlefield V“ treilerį, šis skirtas vieno žaidėjo režimui. Iš viso žaidėjai sulauks trijų vieno žaidėjo istorijų, o gruodį bus pridėta dar viena per papildymą. „Battlefield V“ išleidimas suplanuotas lapkričio 20 dieną, žaidimas bus skirtas visoms pagrindinėms žaidimų platformoms.

8 Komentarai

  1. Aibo999 parašė:

    Moteris – check, juodaodis – check. DLC tikekimes su kitaicu bus nes jausis jie nuskriausti.

  2. aiwaris parašė:

    buvau bf serijos fanas nuo pirmos dalies net ir db turiu visu daliu cd iki bf3 bet deja man bf serija pradejo mirti nuo hardline dalies na o galutinai R.I.P su bf1 tagi migravau i cod puse ir db zaidziu bo4 kuris aisku kolkas turi daug problemu bet jis vistiek smagesnis nei bf5 kurio net nebezadu pirkti nes si karta cod tikrai rekt BF 😀

    • ziogzzz parašė:

      nesutinku, nes bo3 totalus meslas, maziem vaikams, batlefield 1 nors story mode idomu turejo, kad ir trumpa, bo3 grafika daug prastesne, nzn kam pirkti BO4 tik del multiplayer…??? Battlefield 5 bent jau kazkoki story mode tures, bandziau beta tai nebuvo taip blogai kaip galvojau.

      • MMM parašė:

        BTF 3 tam tikra prasme buvo geriausias man zaidimas. BTF 1 fainas, tik su situo zaidimu per daug eksperimentuota, pakeite jie visiskai networko sistema, kazkokiu mistiniu ping optimizaciju ir kitu nesamoniu.

        BTF 4 man neprilipo.

        BTF 2 jau mazai pamenu, bet berods irgi smagiai zaidesi. Gal kazkiek ir maisau su BTF3

      • aiwaris parašė:

        to ziogzzz del bo3 sp tai tikrai kazkia pieva buvo bet mp tai visai smagus na o del grafikos tai man ji visiskai px istikruju svarbu kad geras zaidimus butu na o del bo4 tai jis man tinka nes mane domina tik mp nes sp zaidimu beveik kaip ir nezaidziu bet vietoje to suknisto blackout galejo geriau sp ideti siaip bf5 beta bandziau ant xbox one ant jo visai nieko gal zaidesi ir kazkiek net lipo jis man bet ant pc pabandziau viena raunda ir po to seke uninstall 😀 bf zadu pirkti tik tada kai grys i normalius laikus nes man tikrai nepatinka visi tie mediniai ginklai kaip ir technika kokia yra bf1 ir bf5.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.