„Battlefield V“ turėtų būti atskleistas gegužės 23 d.

„Electronic Arts“ tinklapyje atsirado mistiškas puslapis, kuris pateikia detales apie būsimą „Battlefield V“ žaidimą, jei tiksliau tai tik datą. Iš tikro dar niekas nežino, ar tas puslapis tikrai skirtas „Battlefield V“ žaidimui, bet visi taip mano dėl viduryje esančio „Battlefield“ užrašo. Puslapyje dar matome ir datą, kada turėtų būti atskleista daugiau detalių apie naują žaidimą.

Spėjama, kad „Battlefield V“ veiksmas vyks antro pasaulinio karo metais. Daugiau apie žaidimą turėtume sužinoti gegužės 23 dieną.

6 Komentarai

  1. Minde parašė:

    tegul sutvarko savo networka pirmiau 🙁 o ne naujus kepa.

    • ZBalsas parašė:

      Jokių bėdų visiškai nebuvo žaidžiant BF1 su networkais.. Ir šiaip net kodas vienas geresnių kažkaip.. Na bent jau man tai atrodo pražaidus kokius 400h

      • Strelok parašė:

        network’as dar buvo puse velnio, bet auto matchmaking tragiskas kai meta i tuscius serverius, UI irgi ant skubos padarytas buvo. Pats gameplay irgi lacking buvo lyginant su praejusiomis dalimis. Pagrinde ant savo gyvavimo galo tapo kazkiek zaidziamas pagal turini. Man asmeniskai labiausiai patikusios dalys buvo bf1942 ir bad company 2

      • Minde parašė:

        Nezinau, pilna video kaip per sienas nusauna, pabegi uz sienos ir gauni kulka. Nors pingas koks 40ms, bet kartais sekunde veluoja. Ir tokiu video pilna. Taip, zaidziasi, bet kartais ziauriai nervina, kai i stovinti sauni is nugaros, ir po 8 suviu i nejudanti nukali, nors turi buti po 3. No lost pacakge ir t.t. zaidimo diagnostika ijungta, viskas tvarkoje, bet zaisti kartais neimanoma kokybiskai. Ipac jei vienas pries viena issoki. Su btf 3, 4 jokiu problemu nebudavo.

  2. Mekis parašė:

    As po bad company 2 tai nieko gero taip ir neradau is tu bf. Jau bf3 kai pradejo su tais battlelog daryt tai nafik. Kkai noredamas eit i kita serva turi visai iseit is zaidimo ir interneto narsykej susirasti serva ir vel isijunkt… Man tokie bajeriai niekaip nesuejo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.