„Be Quiet!“ išleidžia „Dark Base 700“ korpusą

Po „Be Quiet!“ prekiniu ženklu gimė antrasis premium klasės korpusas – „Dark Base 700“. Pastarasis stovės žemiau 900-osios serijos, kartu taikydamasis į entuziastus, kurie vertina aukštos kokybės medžiagas ir modulinį dizainą, tačiau viską nori gauti kompaktiškesniame „mid-tower“ pavidale.

Kaip ir seniau išleisti „Dark Base (Pro) 900“ modeliai, taip ir naujasis „Dark Base 700“ pasižymi apverčiama pagrindinės plokštės sienele, išplečiančia diegimo galimybes. Panašu, kad 700-asis nėra vien tik sumažinta kopija, kadangi išplatintose nuotraukose matome maitinimo šaltinio gaubtą bei iš po viršaus ištraukiamą radiatorių tvirtinimo kronšteiną. Tiek viršutinėje, tiek priekinėse dalyse užtikrinama galimybė montuoti 360 mm radiatorius. Iš 1,2 mm aliuminio ir plieno surinktas korpusas komplektuojamas su dviem 140 mm skersmens „Silent Wings 3“ ventiliatoriais, be to, turi vertikalią vaizdo plokštės montavimo poziciją. Deja, gamintojas į komplektaciją neprideda lankstaus PCIe perėjimo. Aušinimo efektyvumas gali būti padidintas sumontavus keturis papildomus ventiliatorius, kuriems skirtas pažangus valdiklis, siūlantis vieną automatinį bei tris rankinius režimus bei gebantis „perskirti“ save į du atskirus kanalus atskirų apipūtimo zonų suformavimui. Korpuse naudojama maksimalią estetinę švarą garantuojanti kabelių permetimo sistema, greta atliekanti ir HDD tvirtinimo funkciją.

Kaip įprasta „Be Quiet!“ korpusams, vidus išklotas triukšmą slopinančia medžiaga. Siekiant sustiprinti išvaizdą, „Dark Base 700“ turi šešių spalvų RGB LED pašvietimą bei yra komplektuojamas su grūdinto stiklo langu. Be to, I/O panelėje integruota C tipo USB 3.1 Gen 2 jungtis. Rekomenduojama korpuso kaina ~190 eurų.

14 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Šiaip puikus korpusas, ir pagaliau įdėjo PSU Coverį. Bet aišku keista kad už tokią kainą nesugeba pridėti PCIe prailgintojo. Tikiuosi atnaujins ir 900 seriją pridėdami PSU coverį.

    • ZeroFM parašė:

      Asmeniškai tai tragedija ne korpusas , atrodo toks gražuoliukas bet spec …
      rad supportas praktiškai tik 120mm ventiliatoriams tik priekyje 280mm gali būti .
      Top case ventiliacija praktiškai nulinė apart kelių juokingų išpjovimų .
      Man tai kur kas geriau atrodo Thermaltake View 71 su galima 3x 420mm rad galimybe

      • IFeelYou parašė:

        Ką tu čia nusišneki, kokie dar 120 mm 🙂 Šitas korpusas talpina 2x 360 mm + 1x 140 mm gale.
        Oro paėmimas gal kiek ir prastesnis, bet ir korpusas skirtas ne aušinimo rekordams. Tai Silent tipo korpusas, skirtas žmonėms – vertinantiems tylą. Korpuse daug izoliacinių medžiagų ir pan.

        • ZeroFM parašė:

          Kam įdomūs tie visom prasmėm blogesni 120 vs 140mm fan ?
          Kaina vienoda . išmatavimai vos ka skiriasi o aušinimo galimybės ir oro cirkuliacija nėra net ka lyginti .

          • IFeelYou parašė:

            Na nėra jie tikrai visom prasmėm blogesni. Jie pigesni, jų žymiai didesnis pasirinkimas ir suderinamumas, jų didesnis statinis slėgis.
            Thermaltake yra JAV kurtos pigenos, ir jiems iki BeQuiet kokybės yra toli toli. Net nematau ką čia lygint. Vien metalo storį pažiūrėjus viskas aišku pasidaro. Paliesk nors kartą BeQuiet korpusą normalų ir Thermaltake. Nebeliks klausimų manau 🙂 Kokybiškus korpusus šiuo metu gamina tik Phanteks, BeQuiet, In Win ir kai kurie high-end Corsair modeliai. Thermaltake tai…

            • ZeroFM parašė:

              Dark Base Pro 900 14KG vs View 71 19kg . Case ne automobilis ar dar koks nors daiktas kurį kasdien reiktų ardyti ar glamonėti 😀 . Jei jau taip reikia kokybės kreipkis pas kokį šaltkalvį kad iš grūdinto plieno case padarytų 🙂 . Radiatorius ar vga nenukris nuo plonesnio metalo

      • IFeelYou parašė:

        O Midi Tower lyginimas su Full Tower čia apskritai ne prie ko. Visiškai skirtingi korpusai. Tas tavo Thermaltake tai nebent Kalėdų papuošimui tiktų.

  2. Ptyca parašė:

    ZeroFm as suprantu cia tavo nuomone, bet IFeelYou siam aspekte visiskai teisius,
    Be quiet vokiskas daiktas kuris tyolos ir ne zviegencio dizaino „Ziurek kokia ohujina pas mane deze“ tikrai patiks, viskas legvai ardosi, dulkiu filtrai visur lengvai issima. Reiktu dezes imciau negalvodamas.

  3. Ptyca parašė:

    SoTOP, perki deze uz 200e ir tau yra kertinis faktorius 20e brangiau pigau ? nu tai pirk Case uz 30e naujas nuliovas funkcija atlieka.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.