„Be quiet!“ praneša apie „Shadow Rock 3“ aušintuvą procesoriams

„Be quiet!“ oficialiai atskleidžia „Shadow Rock 3“ procesoriaus aušintuvą, kuris nemažai skiriasi nuo pirmtako. Prieš tai gyvavęs modelis turėjo keturis 8 mm karščio vamzdelius, o naujas „Shadow Rock 3“ aušintuvas turi penkis 6 mm karščio vamzdelius, kurie tiesiogiai liečiasi su procesoriumi.

„Shadow Rock 3“ taip pat turi atnaujinto dizaino 120 mm „Shadow Wings 2“ ventiliatorių. Aušintuvas turi tik vieną ventiliatorių, bet norintys galės primontuoti antrą ir dar labiau padidinti aušinimo efektyvumą. Naujasis „Shadow Rock 3“ aušintuvas sveria 716 gramų, o pirmtako svoris buvo net 1120 gramai. Tai stipriai sumažiną pagrindinei plokštei reikiamą išlaikyti svorį. Nepaisant sumažėjusio svorio, aušinimo potencialas yra labai geras, „Shadow Rock 3“ gali būti naudojamas su 190 W TDP procesoriais.

„Shadow Rock 3“ aušintuvą bus galima sumontuoti labai paprastai, tiesiog iš viršaus. Beje, komplektacijoje yra ir atsuktuvas. „Shadow Rock 3“ bus suderinamas su esamomis „Intel“ ir AMD platformomis. Suderinamumo nebus tik su TR4 ir TRX4 platforma.

„Shadow Rock 3“ parduotuvėse bus galima rasti nuo kovo 3 dienos. Aušintuvo rekomenduojama kaina yra 49,90 €.

6 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Reikia pridurti, kad tai pirmas cooler’is, kuris oficialiai palaiko LGA 1200 lizdą.

  2. Povilas parašė:

    Primena thermalright macho rev.b ir macho kogero nesunkiai „apaušintų“ shadow rock 3.

  3. Stipena parašė:

    Vien dėl atsuktuvo verta pirkt 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.