CES 2014: „Be Quiet!“ pristato naujus produktus

Be Quiet!“ šią savaitę CES parodoje oficialiai pristatė keletą naujų savo produktų. Bene įdomiausias iš jų „Dark Rock Pro 3“ aušintuvas, kuris artimiausiu metu turės ginti kompanijos garbę aukštos klasės aušintuvų tarpe.

Naujas kompanijos „Be Quiet!“ aušintuvas „Dark Rock Pro 3“, kaip galima spėti iš pavadinimo neišvengs juodos spalvos, kuria bus nudažyta viskas išskyrus nikeliuotas aliumines plokšteles . Aušintuvas bus dviejų bokštų dizaino, o bokštai savyje turės 90 aliuminio plokštelių. Karščiui nuo procesoriaus nešti bus pasitelkti septyni 6 mm storio karščio vamzdeliai, o prie procesoriaus aušintuvas liesis varinio pado pagalba. Dėka savo nemažo dydžio, šio agregato svoris net 1.2kg, šis monstras galės tvarkytis su iki 250 W TDP turinčiais procesoriais. Sklaidyti šilumai bus pasitelkti du „SilentWings“ PWM ventiliatoriai. Vienas 120mm, kitas 135mm, gamintojas deklaruoja, kad jų maksimalus keliamas triukšmas neviršys 26.1dB(A). Kaip ir dera tokio lygio aušintuvui, jį galėsime sumontuoti ant visų šiuolaikinių procesorių lizdų, tiek „Intel“, tiek AMD platformose. „Dark Rock Pro 3“ bus galima įsigyti jau artimiausiu metu, o rekomenduojama jo kaina 75 €.

Toliau kiek kuklesnis, bet tikrai ne prastas „Dark Rock 3“. Kaip ir vyresnysis brolis šis aušintuvas puošiasi juoda spalva. Vieno bokšto dizaino gaminys vis tiek atrodo įspūdingai, savyje talpins 51 aliumininę nikeliu padengtą plokštelę ir svers beveik 1 kg. Kaip ir galima tikėtis, prie procesoriaus liesis varinis padas, o karštį nuo jo gabens šeši 6 mm storio karščio vamzdeliai. 190 W TDP bus maksimalus TDP su kuriuo galės susitvarkyti šis aušintuvas. „Dark Rock 3“ taipogi galės pasigirti „SilentWings“ PWM 135 ventiliatoriumi, kurio maksimalus triukšmo lygis neviršys 21.1dB(A), esant poreikiui vartotojas galės susimontuoti papildomą ventiliatorių. Aušintuvą žinoma galėsime sumontuoti ant visų šiuolaikinių procesorių lizdų. „Dark Rock 3“ jau artimiausiu metu pasieks parduotuvių lentynas, rekomenduojama jo kaina 55€.

„Be Quiet!“ CES 2014 parodoje nusprendė pristatyti ir porą kompaktiškų maitinimo blokų serijų. Kompanija pranešė apie SFX ir TFX standarto gaminius. Abi šios serijos nėra visiškai nauji produktai, tai tik esamų modelių atnaujintos versijos. Patobulinti maitinimo blokai, pasak kompanijos, pasižymės tylesniu veikimu, dėka kokybiškesnių ventiliatorių. Atnaujinti produktai taip pat turės didesnį efektyvumą. SFX serija turės dvi versijas: 300 W ir 400 W. Abu maitinimo blokai pasižymės 80+ Bronze efektyvumo sertifikatu. TFX seriją taip pat sudarys du modeliai, tik jie bus pasiūlyti 300 W galios 80+ Bronze ir 80+ Gold variantais. Visiems minėtiems maitinimo šaltiniams taikoma 3 metų garantija. Šių produktų parduotuvių lentynose reikėtų laukti jau pirmame šių metų ketvirtyje, dėja,  bet apie kainą nebuvo užsiminta.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.