BlackBerry Torch išmanusis telefonas pasirodė Lietuvoje

Bitė salonuose pasirodė naujasis bendrovės RIM kūrinys BlackBerry Torch. Visi norintys jau gali įsigyti šį vieną populiariausių pasaulyje išmaniųjų telefonų, kuris turi ir lietimui jautrų ekraną, ir visaženklę QWERTY klaviatūrą bei specialistų vadinamas pagrindiniu iPhone 4 konkurentu rinkoje.

Atslenkamo BlackBerry Torch ekrano įstrižainė – 8 cm, naujasis modelis užtikrina spartų ryšį 3G tinkle, taip pat turi Wi-Fi, Bluetooth, GPS imtuvus, 5,0 megapikselių kamerą su blykste. BlackBerry Torch yra itin plonas – vos 14,6 mm ir sveria tik 160 g. Naujojo BlackBerry Torch kaina siekia 2100 litų.

BlackBerry Torch parduodami jau su nauja patobulinta operacine sistema BlackBerry 6. Naujoji išmaniojo telefono operacinė sistema pasižymi universalios paieškos funkcija, populiariausių socialinių tinklų integracija, Wi-Fi tinklu vykdoma duomenų sinchronizacija ir ypač greita interneto naršykle.

BlackBerry telefonai pripažinimą visame pasaulyje ir Lietuvoje užsitarnavo dėl savo unikalių elektroninio pašto paslaugų, kurios išliks ir BlackBerry Torch modelyje. Lietuvoje išmanieji telefonai BlackBerry yra vieni populiariausių verslo ir privačių klientų įsigyjamų įrenginių.

7 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Kaina kiek perdidele. N8 kainuoja apie 1.6k lt ir yra kurkas pranasesnis , nebent cia jau kas garbina blackberry.

  2. SB parašė:

    BlackBerry man išvis keisti. Jų naujausi modeliai turi tokias technologijas ir apartinę įrangą, kurią rinkoje galėjome pamatyti prieš gerą pusmetį ar daugiau, kai kiti gamintojai žengia koja kojon su naujausia įranga.

  3. Unamed parašė:

    ,,BlackBerry Torch yra itin plonas – vos 14,6 mm ir sveria tik 160 g.\’\’ nu kad neplonas jau skaitosi ir nelegvas 😀 Plotas iki 13mm,lengvas iki 140g. bent jau pagal siandienines madas ir tendencijas 🙂

  4. cepukas parašė:

    man tas blackbery tokia ujobische,karocia pats isigijau,per tas bites reklamas,dabar labai gailiuosi,kad nejau i omni ir neemiau htc desire ar xperia x10,kazkoks meslas,aisku turiu prastesni modeli.Bet jei kas planuojat pirkt,visiskas ssss jis.

  5. Crembo parašė:

    140g irgi nelengvas. Lengas sakyčiau iki 110g.

  6. Metanabol parašė:

    :DD kaip blondinės dabar apie tuos gramus kalba… negi jau tokie distrofikai, kad net telefono neišlaikysit rankose, kuris ten 20~40gramų sunkesnis?:DDD krv krv informatikai iškart matos…

  7. Unamed parašė:

    Metanabol – nihuja ne informatikas ,sakau kaip tuos telefonus pristato patys gamintojai,pvz pagal nokia, sutrumpintai nokia n8 vadina lengvu ir plonu,o n900 sunkiu ir storu pilnaverciu puskompiuteriu ,tai tiek 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.