„BlackBerry“ užsiminė apie telefoną išlenktu ekranu

Dalyvavusieji „BlackBerry“ spaudos konferencijoje „Mobile World Congress 2015“ parodos metu nuobodžiavo. Tačiau kompanija pabaigoje paskelbė keletą įdomių pranešimų, kurių niekas nesitikėjo.

Gamintojas pristatė naujausią „BlackBerry Leap“ išmanųjį telefoną, naujus „Blackberry Classic“ telefono spalvinius variantus (mėlyną, bronzos ir baltą), bet iš tiesų audrą auditorijoje sukėlė išlenktas atstumiamas telefonas, kuris buvo tiesiog ištrauktas iš kišenės ir trumpai parodytas scenoje.

Tai buvo visiški netikėta, tad tai yra didžiulis naudotojų ir gerbėjų paerzinimas. Trumpo naujojo įrenginio demonstravimo metu buvo pastebėtas abejose pusėse išlenktas ekranas, visaip kaip vos prieš kelias dienas pristatyto „Galaxy S6 edge“. Deja, tačiau mačiusieji negali šimtu procentų užtikrinti, kad tai nebuvo optinė persidengiančio stiklo apgaulė.

Išmanusis telefonas, kurį pristatė kaip „atstumiamą telefoną“, bus, kaip galima atspėti iš pavadinimo, įdomios retro stiliaus išvaizdos. Vis dėlto, fizinė klaviatūra gali sulaukti daug pagyrų ir pasirodyti didžiuliu pliusu parduodant šį telefoną, kai jis pasirodys rinkoje. Kol kas apie tai žinių nėra.  

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.