BlackBerry vartotojų bėdos tęsiasi ištisas tris paras

RIM gaminamų išmaniųjų telefonų BlackBerry savininkai ir antradienio popietę bei trečiadienio rytą teigė negalintis naudotis kai kuriomis telefono funkcijomis bei prisijungti prie interneto. Vartotojai sakė, kad kartojasi pirmadienio iir antradienio problemos.

Mes rašėme, jog BlackBerry išmaniuosius telefonus naudojantys vartotojai pirmadienį visame pasaulyje, kaip ir Lietuvoje, turėjo rimtų problemų – neveikė tiesioginis susirašinėjimas, nebuvo įmanoma patekti į elektroninį paštą ar prisijungti prie interneto.

Visą trečiadienį vartotojai Twitter socialiniame tinkle prirašė tūkstančius žinučių, jog tinklas ir vėl nebeveikia – viskas, ką galima padaryti, tai skambinti ir siųsti SMS žinutes. „Atrodo, jog rankoje šia visą savaitę laikau ne BlackBerry, o Nokia 3310 telefoną.“, – sakė vienas vartotojas.

Atrodo, kad šiuo metu BlackBerry naudotojai Europoje dalinai problemų jau kaip ir nebeturi, tačiau jos persimetė į kitus regionus – Šiaurės ir Pietų Amerika. RIM tvirtina, kad problemos atsirado dėl gedimo infrastruktūroje. Nors sistema įvykus gedimui turėjo automatiškai prijungti atsarginį palaikymą, tačiau tai, kaip buvo bandyta ankščiau, kažkodėl neįvyko.

Kaip šiandien YouTube kanale pasakė vienas iš RIM įkūrėjų Mike’as Lazaridis, kompanija dirba kaip išgalėdama, jog pašalintų problemas, tačiau kada visame pasaulyje BlackBerry telefonų turėtojai galės su savo išmaniaisiais įrenginiais dirbti be problemų, vis dar nėra aišku.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.