Blogo įrašas: Bizniaujame ir žaidžiame žaidimus

Kiekvienas pripažins, kad lysti į kito daržą nėra gražu, tačiau tai neišvengiama, kai prasideda konkurencija. Tada, kaip kad tarp gigantų Microsoft ar Google, prasideda karas ir šmeižtas tiek iš vienos, tiek ir iš kitos pusės. Šį kartą pusė tebus viena.

Kas žinote, o kas ir nežinote, žaisti originalius asmeninių kompiuterių žaidimus nėra taip ir brangu. Kas be ko, dažniausiai originalią žaidimo versiją mes, lietuviai, perkame, kai yra įdomu žaisti tinkle, kaip, kad Dirt 3 ar Battlefield 3, tačiau kiek tai gali kainuoti?

O pasirodo, kad kaina priklauso tik nuo jūsų. Iš tiesų nėra padoru, kai rinkoje nėra konkurentų. Visiems norint sužaisti Rage, Battlefield 3 ar artėjantį Modern Warfare 3 tinkle, akimis žvelgiant į Steam ar Origin kainas mūsų zonai šis noras dingsta, tačiau išeitis yra.

Viena iš jų – įsigyti žaidimą pigiau iš biznierių. Jie naudojasi savais šaltiniais „žaidimų industrijoje“ ir žaidimus gauna gana pigiai. Vieni biznieriai Battlefield 3 ar Rage jums pasiūlys už atitinkamai 99 ar 89 litus, kiti šiek tiek pigiau. Technews.lt juos nori perspjauti visus.

Ką mes darome? Taip pat bizniaujame, tačiau su sveiku protu. Galiu mėstelti žinią, kad atidarysime elektroninę parduotuvę ir kalbos apie tai, kad ji bus, nėra tiesiog tuščios. Tiesiog viską sukurti ir suderinti nėra taip lengva, kaip atrodė iš pradžių. Laikas? TBA.

Ir pabaigai, mūsų žaidimų kainos šiuo metu. Mes bijome konkurentų, tačiau patirtis parodė, jog bizniauti Lietuvoje galima, tiesiog reikia siūlyti akcijas. Taip, akcijas. Štai ir jos:

Battlefield 3 – 49 litai AKCIJA (buvo 99LT)

Modern Warfare 3 – 49 litai (Pre-Order)

Rage – 39 litai AKCIJA (buvo 89LT)

Stronghold 3 – 49 litai AKCIJA (buvo 99LT)

Kontaktai, jei labai nekantraujate: sigitas@technews.lt; Skype – plexter20

Tai tėra vieno ir vienintelio Technews.lt rašytojo nusišnekėjimai su tam tikra humoro doze. Skaityti nebūtina. Ne blogo įrašus skaityti būtina. Originalius žaidimus pirkti būtina.

16 Komentarai

  1. sopuku parašė:

    jamu visus greiciau darykit parduotuve 🙂

  2. Fostil parašė:

    SB jei istesesi si pazada, tai bravo. Siuo metu visur priviso saitu su cd-key parduotuvem ir visi kaip originalas 2-3x antkainius uzsideda, tad nuosirdziai linkiu pakast juos po zemem uz zmoniu apgaudinejima. ~10lt antkainis normalu, bet kai uzsimeta 50+lt tai atsiprasau, bet jau nebematau skirtumo pirkt is steam ar makleriu originalu…

  3. SB parašė:

    sopuku>Galima ir dabar graziai paprasius. Fostil>Bandysim, bandysim, darbus jau pradejom. Na, o jei pradejom, tai kazkaip padarius kiek daugiau nei puse darbo sustot nei sis, nei tas.

  4. sopuku parašė:

    tai graziai prasau suveikt man cod mw3 steam cd key 🙂 ir jei galima su akcija 🙂 aisku cia preordinimas gaunasi bet anyway 🙂

  5. Ciko parašė:

    man 10 diablo3 key po 50lt 🙂

  6. MasterSUN parašė:

    Jei PS3 geimus pardavinetumet lietuviskom kainom(ne kuro kainom) tai paimciau ir as.

  7. Kestas28 parašė:

    Na pagaliau išlindo kainos Lietuviškom piniginėm 😀

  8. zhaltees parašė:

    Tai tėra vieno ir vienintelio Technews.lt rašytojo nusišnekėjimai su tam tikra humoro doze. Skaityti nebūtina. Ne blogo įrašus skaityti būtina. Originalius žaidimus pirkti būtina.

    Kuo toliau tuo linksmiau šitame \"rimtame\" tinklapyje… 😀

  9. SB parašė:

    zhaltees>Kaip aš visad sakau, niekas čia neverčia eiti ar skaityti viską iš eilės. Gana aiškiai viskas nurodoma pavadinime ir antraštėje. Nori spaudi ir skaitai, nenori – nespaudi ir neskaitai. Simple.

  10. MariusK parašė:

    zhaltees eik į facebook`ą!

  11. Kestas28 parašė:

    spangalai ne spangalai svarbi galutinė kaina 😀

  12. SB parašė:

    BF3 jau keleta kopiju pardaviau, viskas gerai.

  13. Vytautas parašė:

    Jau geriau fasbukas nei šitoks ale naujienų puslapis 😉

  14. Domast parašė:

    \"sopuku>Galima ir dabar graziai paprasius.\"

    nebloga parduotuve kurios dar ir prasineti reikia 😀 maldavimo forma uzpildzius gal dar ir nuolaida pritaikysit? gal dar atsiklaupusiam pries webcam reikes apsipirkineti? 😀

  15. Ciko parašė:

    as nesuprantu situ zyzliu zhaltees ir vytautas tai ka jus cia veiket ? ar jus cia kas kviete ar jums liepe cia ateit ? as tai pvz neinu y puslapius kurie man nepatinka ir nekomentuoju kas juose nepatinka paprasciausia NEINU TEN

  16. SB parašė:

    Ciko>Stai ir dar vienas avigalvis vardu Domast aka Domas, kuris is juoko bando dar viena juoka padaryt, bet nelabai kas gaunasi 😀 Be jokios abejones, Domast ir Vytautas banai visam gyvenimui. Bana gauna ir zhaltees. Aiskiai matosi, kai apart \"ech, kazkas kazka turi, o as duona griauziu\" neturi zmogeliai ko pasakyt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.