Būsima „Windows 10“ versija kaupiklyje rezervuos 7 GB atnaujinimams

„Microsoft“ per metus išleidžia du didelius „Windows 10“ atnaujinimus: vienas pasirodo pavasarį, o kitas rudenį. Šie atnaujinimai visada pasiūlo naujų funkcijų, kurios ne visada patinka naudotojams. Būsima „Windows 10“ 1903 versija rezervuos apie 7 GB vietos kaupiklyje savo atnaujinimams. Visa tai tam, kad operacinei sistemai nereikėtų pačiai ieškoti laisvos vietos kietajame diske, o kartais naudotojai jį užpildo iki viršaus. Rezervuojama vieta kaupiklyje gali būti ir didesnė nei 7 GB. Pavyzdžiui, jei norėsite parsisiųsti papildomą kalbą savo operacinei sistemai. Šią rezervuotą vietą bus galima kažkiek ir sumažinti, bet jos visai panaikinti nebus įmanoma.

„Windows 10“ stengsis įsitekti rezervuotoje vietoje ir trins jau nebenaudojamus atnaujinimų failus. Jei nutiktų taip, kad rezervuotos vietos nepakaks, o kaupiklis bus pilnas, tada operacinė sistema naudotojo prašys kažką ištrinti arba prijungti išorinę laikmeną. Pati operacinė sistema naudotojo failų netrins.

Tokios naujovės mus pasitiks dėl to, kad paskutinis „Windows 10“ atnaujinimas tikrai nebuvo sklandus, nes ne vienam dingo failai. Suprantama, „Microsoft“ tokių situacijų nori išvengti, dėl to ir sugalvojo rezervuoti vietą atnaujinimo failams.

5 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Manau tai geras sprendimas.. 7-10gb nėra daug šiais laikais

  2. Gangs parašė:

    Tikrai geras sprendimas.

  3. Sharkee parašė:

    Grynai nebeliks ramu žaidimams.Turiu 8gb bet
    liks tik 1.su 1gb ner ka žaist.nepavež nieko

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.