„CableMod“ 12VHPWR adapteris irgi išsilydė

Po daugelio savaičių tylos vėl grįžo besilydantys RTX 4090 kabeliai. Šį kartą problema susijusi su „CableMod“ suprojektuotu ir pagamintu 12VHPWR kabeliu. RTX 4090 savininkas įsigijęs kabelį iš „CableMod“, teigia, kad įkišo kabelį iki galo į lizdą, iki tol, kol pasigirdo spragtelėjimo garsas. Vis dėlto kabelis aiškiai išsilydė. Jo laimei, vaizdo plokštė nebuvo paveikta.

Pasak NVIDIA, kabelių lydymosi problema kyla tik tada, kai naudotojai neteisingai prijungia kabelį. Naujuosius 16 kontaktų kabelius sunkiau prijungti iki galo, todėl daugelis naudotojų juos prijungdavo neteisingai. Nuo tada, kai NVIDIA padarė šį pareiškimą, pranešimų apie tokius atvejus gerokai sumažėjo, o tai reiškia, kad vis dėlto galėjo būti būtent taip, bet naujausias kabelio išsilydimas vėl verčia susimąstyti dėl šios problemos.

Įmonė, gaminanti nestandartinį maitinimo kabelį, jau padarė pareiškimą. „CableMod“ teigia, jei kabelis yra kaltas ir dėl to vaizdo plokštė nebeveikia, bendrovė gali padengti pakeitimo išlaidas.

Labai apgailestaujame dėl to – kreipkitės į mūsų palaikymo tarnybą ir mes viską su jumis sutvarkysime! Mūsų gaminiai yra su aptarnavimu ir mes padedame kiekvienam klientui.

Vaizdo plokštė nėra sugadinta (kalbėjomės su juo), tačiau tuo atveju, jei mūsų kabeliai sugadintų grafikos kortą, tuomet pakeistume ją – taip esame darę praeityje labai retais atvejais, kai mūsų kabeliai ką nors sugadindavo.

– „CableMod“

8 Komentarai

  1. vycius9 parašė:

    https://www.youtube.com/watch?v=9X9Rab5kNLg

    Daroma prielaida, kad ne pačiame kabelyje problema..

  2. newdiamond parašė:

    nu ka belieka eu ivesti A+++++++ normatyva ir gpu 😀

  3. RokasS8 parašė:

    Nevykeliai nemoka kabelio gerai ikisti po to didziausius skandalus kelia

  4. BC00 parašė:

    Ant mažų korpusų, kuriuose ankšta, turėtų būt užrašas „hazard, can catch fire if RTX 4000 is used“ 🙂

    Nesuprantu, kaip iki šiol nėra prie VGA pridėtų instrukcijų, ko negalima daryti su kabeliu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.