„Call of Duty: Black Ops“ vieno žaidėjo režimas naudojamas labai mažai

Kiek seniau buvo pranešta, kad „Call of Duty: Black Ops 4“ neturės vieno žaidėjo režimo, tai visus privertė kiek susimąstyti, sulaukėme ir šiokio tokio pasipiktinimo. Niekam ne paslaptis, kad dabartiniai „Call of Duty“ serijos žaidimai labiausiai skirti žaisti tinkle, daugelio žaidėjų režimu.

Panašu, kad vieno žaidėjo režimo atsisakymas gali būti gan logiškas kūrėjų žingsnis. Pagal pateikiamą statistiką, „Call of Duty: Black Ops“ vieno žaidėjo režimą naudojo 25.44 % žaidėjų, antroje dalyje šį režimą naudojo 27.13 % žaidėjų, o trečioje dalyje vos 4.14 % žaidėjų mėgavosi šiuo režimu. Tiesa, ši statistika, gal ir nėra pati tiksliausia, nes ji registruoja vieno žaidėjo režime įvykdytus pasiekimus ir pagal tai nustato ar šis režimas buvo naudotas.

5 Komentarai

  1. Minde parašė:

    padarytu gera single player rezima ir vel zaistu.

  2. jagiux parašė:

    Nedaris nes neapsimoka,vieno žaidimo režima pereis piratai,o pinigus lengviausia ir pelningiausia per tinklo režima išsimelšt, vis viena dauguma žaidimus perka būtent dėl multiplayer tad niekas nesirinks sunkesnio kelio

  3. newdiamond parašė:

    Jau yra neblogas video apie „single player“. Vienas bloke is EA, pasake kad atseit zaidejai nebenori SP :D:D:D nu tai dabar leidejai bandys ant „trend“ joti. Gi tinkle labai gerai smaugti uz gerkles zaideja….
    O kiek vaiku dar….

    • kernel_panikuoja parašė:

      Pajos ir sustos vel – viskas eina ciklais 🙂 Dabar madoj MT, ypac Battle Royal formoj, bet SP kazkada gris vel i mada. As apskritai busiu cinikais ir pasakysiu, jog kurybine krize tik augs ir po kokiu 3-7m daug AAA prades masini savo originaliu title’u reboot’a, nes zaidimu kurimas tikrai nenusimato pigti, o daryt tesinius vistiek yra ribotas kiekis variantu. Buvo gandu, kad net Valve turejo/turi planu Half Life serija reboot’int.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.