„Call of Duty: Black Ops 3“ kovos technikų treileris

„Activision“ neseniai išleido naują „Call of Duty: Black Ops 3“ beta versijos treilerį, kuriame galime pažvelgti į žaidimo kovos techniką bei judesius. Žaidimo beta versija startuos rugpjūčio 19 dieną turintiems „PlayStation 4“, o „Xbox One“ ir asmeninių kompiuterių savininkai turės pakentėti iki rugpjūčio 26 dienos.

6 Komentarai

  1. vanduo4 parašė:

    Atrodo gražiai bet labai nerealistiškai. Bėgimas siena, jėgos slydimai ir kita. Čia jau labiau primena Quike bet ne realią šaudyklę. Na gal tiesiog žaidėjams reikėjo kažko naujo? Gero žaidimo.;)

  2. zirnis parašė:

    kaip tai imanoma zaidziant su pulteliu?

  3. cepukas parašė:

    Nu tie kas kapoja su konsolem puikiai sugeba,as pats pabandziau ant pc ghosts mp pazaist su xbox controleriu,tai net normaliai vaiksciot nesugebejau,apie aima isvis neturiu ka kalbet :D,net begt ismokau po keliu roundo,pasirodo analoga ispaust i vidu reikia,kad begtu.Pjaut taip ir neismokau,nu man kaip pc zaidejui,tai controleris yra tikras hardcore isbandymas,ypac mano nervams.

  4. Simon parašė:

    Praeitais metais buvo Crisis kopija su hyper šokinėjimu, šiais gryna kopija nuo Titanfall vaikščiojimas sienomis, kas kitiemet mūsų laukia? Gal parkūras? 😀

  5. Katonas parašė:

    Aš tai pagalvojau apie super mario kai tą šokinėjimą pamačiau, apie sienas tai patyliu iš vis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.