Canon EOS-1D Mark IV Lietuvą pasieks gruodį

Naujasis Canon skaitmeninis veidrodinis fotoaparatas profesionalams EOS-1D Mark IV pirkėjus Lietuvoje pasieks gruodį. Numatoma fotoaparato be objektyvo kaina siekia net apie 16 tūkstančių litų. Pasitelkę EOS-1D Mark IV fotografai galės žaibiškai fiksuoti svarbius kadrus net ir pačiomis nepalankiausiomis sąlygomis. Canon EOS-1D Mark IV idealiai tinka fotografuoti veiksmui, sportui, proginiams renginiams ir laukinei gamtai.

Šis įrenginys sukurtas pasitelkus profesionalių fotografų atsiliepimus: EOS-1D Mark IV viduje dirba naujasis Canon 16,1 MP APS-H CMOS jutiklis ir visiškai naują 45 taškų automatinio fokusavimo (AF) sistemą su jautriais 39 f/2,8 cross-type tipo taškais, leidžiančiais lanksčiai ir tiksliai visame kadre pasirinkti fokusavimo sritį. Du galingi DIGIC 4 procesoriai leidžia nepertraukiamai fotografuoti didelės raiškos vaizdus iki 10 kadrų per sekundę (k./s) sparta. Be to, šiame fotoaparate pritaikytas plačiausias kada nors Canon įrenginyje naudotas ISO diapazonas.

„Kurdami EOS-1D Mark IV mes kruopščiai analizavome fotografų atsiliepimus ir parengėme gaminį, tenkinantį jų specialius poreikius. Visiškai naujas aukštos kokybės CMOS jutiklis ir du DIGIC 4 procesoriai Canon EOS-1D Mark IV naudotojams leidžia augančios konkurencijos rinkoje pirmiesiems gauti aukščiausios kokybės vaizdus“, – sakė Canon Inc. fotoaparatų vystymo centro generalinis direktorius p. Shinoburi

Pagrindinės Canon EOS-1D Mark IV charakteristikos:

• Naujas 16,1 milijono aktyvių taškų APS-H CMOS jutiklis;

• Nepertraukiamas fotografavimas 10 kadrų per sekundę sparta;

• Iki 121 didelio formato JPEG vaizdo per vieną seansą;

• Naujas 45 taškų plačios zonos AF su 39 f/2,8 jautrumo cross-type jutikliais;

• Du didelės spartos DIGIC 4 procesoriai, užtikrinantys įspūdingą vaizdo kokybę;

• ISO 12 800, išplečiama iki 102 400

• Filmukų įrašymas Full HD raiška 30, 25 ir 24 k./s sparta

• 3,0 colių įstrižainės Clear View II LCD ekranas su Live View režimu

• Patvarus ir vandeniui nelaidus korpusas su 76 guminiais sandarikliais

• Dera su visais Canon EF objektyvais ir Speedlite EX blykstėmis

• Galima įsigyti naująjį belaidį siųstuvą K297 (fotoaparatas taip pat dera su esamu belaidžiu siųstuvu WFT-E2)

5 Komentarai

  1. pingve parašė:

    Seip jau kaina ispudingai maza uz situs duomenis, keista nes tai bus geriausias produktas toj rinkoj kol nikonas neisleis konors, alternatyvu nera. Kai 3 markas pasirode buvo kaina 22-26 tukst litu o ir litas daugiau svere.

  2. kasharas parašė:

    Ar ateityje bus daugiau foto naujienų? ar ši bene vienitelė bus? 🙂

  3. kasharas parašė:

    pingve -> šiaip Nikon\’as turi geresnių, čia gi ne fullframe, o APS-H tipo matrica (0,8 35mm juostelės kadro dydžio), o kaina normali, korpusas nebijo dulkių, vandens, smūgių ir nutaikytas į spaudos fotografus, pažiūrėk kokiu greičiu pleškina 🙂

  4. pingve parašė:

    as pats nikonistas bet pro lygyje canon ner lygiu, cia faktas. Koks skirtumas kokio dydzio sensorius, svarbu ka jis sugeba, 5D pirmas turi full frame , 5D antras turi 21 MP bet tai nereiskia kad tai geresni fotikai, ir kainuoja jie per pus pigiau 🙂 Del kainos sakau kad kaip tik ji mazoka, nes kai seniau isleisdavo savo flagmanus budavo gerokai virs 20k litu

    Net jei nikon turetu nors koki pranasuma su full frame sios klases fotikuose nebutu verta ji turet ir moket uz kiekviena pro objektyva kokiais 5k litu daugiau vien del to kad ant tavo fotiko parasyta nikon.

  5. maryjus parašė:

    Nikon turi D3s…Savybėm jie labai panašūs. Abu turi greitą autofokusą, abu greit fotografuoja: canon 10k/s, nikon 9k/s, abu filmuoja, abu turi iki 102400 ISO. Canon tiesa daugiau MPix ir filmavimas aukštesne raiška. Kaina jų irgi beveik vienoda. Beje 1D III Markas kai pasirodė 2007 kaina jo buvo 3999$, nereikia maišyti su 1Ds Mark III.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.