„Caseking“ pradeda pardavinėti „Skylake-X“ tiesioginio aušinimo rėmą

Vėl labai įdomus produktas iš „Caseking“. Kaip žinome, jie bendradarbiauja su gerai žinomu spartintoju „Der8auer“ ir tai yra šios partnerystės rezultatas. Parduotuvė taip pat siūlo „Intel“ procesorius su pakeistais dangteliais, vienas modelis netgi su 99.9 % sidabriniu karščio dangteliu.

Specialus rėmas „Skylake-X“ procesoriams leidžia aušinti procesoriaus šerdį tiesiogiai. Taip atsisakoma karščio dangtelio, kuris šilumos išsklaidymą kažkiek pablogina, ypač su prasta „Intel“ termo pasta. Toks sprendimas suteiks dar geresnes temperatūras ir aukštesnį spartinimo potencialą. Šis rėmas tuo pačiu laiko ir procesorių, kad jis neslidinėtų. Giriamasi, kad rėmas yra pagamintas laikantis puikios Vokietijos inžinerijos. Pats rėmas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio. Jis tinka tik dabartinėms LGA 2066 pagrindinėms plokštėms. Šio rėmo kaina tikrai nemaža, už jį prašoma 70 €.

12 Komentarai

  1. YOman parašė:

    kaina juokinga, žinant kas perka tokius žaisliukus ir kokie ten kiti komponentai.

  2. IFeelYou parašė:

    Hmm, Der8auer’is varo bizniuką neblogą 🙂 70 eur už du metalo gabaliukus, kurių savikaina realiai kokie 3 eur 🙂
    Nu bet turbūt reikės paimt. Sklinda kalbos kad nuo -5C* iki -7C*.

    • Stipena parašė:

      Na patento savikaina dar reiktų priskaičiuot.

      • EscO parašė:

        nėra ko pridėti už tą patentą.
        Jeigu jis būtų saugomas patento tai reiškia kad jam kasmet reikėtų mokėti patento apsaugos mokestį. *Patentai taip pat negalioja visuotinai paplitusiems dalykams kasdien naudojamiems buityje. PVZ vienas amerikietis bandė Pi užpatentuoti:D
        *Patentas galėtų saugoti to metalo gamybos technologiją bet nemanau kad čia naudota kažkuo įpatinga technologija.

        • IFeelYou parašė:

          Patentuoja ir užpatentuoja dar ne tokius dalykus. Beabejo kad jis pateikė šį įrenginį patentui. Kaip ir užpatentavo savo Delid Die Mate by Der8auer. Čia tikrai nėra visuotinai paplitęs dalykas. Realiai nieko net nepanašaus anksčiau nebuvo, taigi jį gali patentuot kaip išradimą.

  3. SoTOP parašė:

    Būtų įdomu pamatyti, ar realiai jis duoda naudos turbinant. Klausimas kas greičiau pradės stabdyti – aušinimo trūkumas ar kažkoks kitas faktorius.

    • IFeelYou parašė:

      Turbinant naudos tikrai nebus daug, nes kalbam apie max -7C*, tačiau dauguma atveju -5C*. O pirmas faktorius į kurį atsimuša 7900X ir X299 yra VRM. Su blogu VRM aušinimu ir elementarus 4.6 Ghz overclockas duos throttlinimą, paprasčiausiai dėl VRM temperatūrų. Aišku aš kalbu apie atvejus kai CPU jau aušinamas Custom Vandeniu, nes su paprastu AIO overclock apskritai yra problematiškas dalykas be Delidinimo. Apie visokius ten Orus net nekalbu.
      Manau tai yra visiškai nišinis entuziastų lygio produktas, kurį pirks išskirtinai mažai žmonių, daugiausia tie – kurie siekia rekordų. Nes paprastam žmogui pirkti jį visiškai neapsimoka, kadangi jis turi būti „komplektuojamas“ su Delid, ko ir taip nedarys dauguma žmonių.

      • ZeroFM parašė:

        https://youtu.be/hejMP5hrhjc?t=264 100% duodu kad pas tave bus VRM throttling
        Pas ta čiuva open test bench ir 103c tai pas dar ir iš radiatoriaus tiesiu taikymu karštas oras šildys VRM radiatoriu . Ant tokios mobo būtinai turi būti monoblock !

        • IFeelYou parašė:

          Koks skirtumas open bench ar ne? Normaliam gerai aušinam korpuse yra situacijų kai jis būna geriau nei open bench. Ypač jeigu yra tiesioginė oro srovė iš ventiliatorių per reikiamą vietą. Pas mane kaip ir sakai oras eina per radiatorių, bet jis nebūna karštas, ir tikrai šaltesnis nei bet koks VRM – taigi tai bus tik papildomas aušinimas. Su 30C* oru 103C* VRM nesušildysi 🙂
          Šiaip tikėtina kad bus, nors pas mane bus aktyvus VRM aušinimas. Apex galima dėti ventiliatorių ant VRM’ų.
          Monoblokas turi savų minusų. Jis kaitina CPU.

          • ZeroFM parašė:

            Skirtumas manau būtų kokie 10c tikrai . Na tavo fan konfiguracija tikrai nėra palanki VRM .
            Tarkim pas der8auer aplinkos temp 20C o pas tave case minejai 35C+ tad ir su su turbo-jet mini cooleriu vistiek bus 100C+ .
            Man jau geriau pora C ant cpu nei kad 100C kompe kurius galima numušti per puse

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.