„CES 2021“ renginys bus internetinis

„CES 2021“ parodos rengėjai praneša, kad jau priimtas sprendimas ir būsimas renginys bus tik internetinis. Tikriausiai nereikia nei sakyti, kodėl taip vyksta, to priežastis yra besitęsianti sveikatos krizė dėl COVID-19. Parodai vykstant tik internetu bus išvengta užsikrėtimų, o taip pat bus suteikti nauji potyriai dėka pažangiausių technologijų.

Tikimasi, kad „CES 2021“ paroda irgi bus ta vieta, kur kompanijos išleis daug savo produktų, tik tai teks padaryti internetinių transliacijų metu. Renginio metu vyks daug transliacijų, konferencijų, produktų išleidimų ir susitikimų. Planuojama, kad 2020 metų CES paroda bus kombinuota, dalis vyks fizinėje erdvėje, o dalis skaitmeninėje erdvėje. „CES 2021“ paroda vyks pirmą 2021 m. sausio savaitę.

3 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Man keista, kad technologijų renginiai išvis dar vyksta gyvai. it’s 21st century.

    • kernelis parašė:

      Gyvas renginys turi privalumu: pagrindinis tai socialine dedamoji susitikti su ivairiais zmonem ir pabendrauti neformaliai IRL. Twitter trash nera normalus bendravimas 😀 Taip pat realus produktu isbandymas, galimybe kazkiek pakeliauti (paprastai apmoka darbas tokius eventus).

      • Strelok parašė:

        Jo, bet tas neformalus bendravimas buna su žemo rango bendrovės atstovais, kurie žino apie kompanijos produktus tiek pat kiek pats. O dėl kelionių tai šiuo metu praktiškai bausmė negu privalumas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.