CES parodoje bevielių pelių perversmas su „Razer HyperFlux“ technologija

„Razer“ išdidžiai pristato pirmąją pasaulyje baterijos neturintį bevielį „Mamba HyperFlux“ graužiką ir „Firefly HyperFlux“ klimėlį, kuris nepertraukiamai tiekia energiją „HyperFlux“ technologiją palaikančiai pelei.

Ši technologija paremta magnetinio lauko principu su didžiu rezultatu. „Razer“ dabar gali sukurti super lengvą bevielį graužiką, kurio iki šiol nemažą dalį svorio sudarė sunki baterija, pasiekiant tradicinėms laidinėms pelėms būdingą svorį. Pirmoji „HyperFlux“ technologiją turinti „Mamba“ taip pat ginkluota „Razer“ patentuota AFT (Adaptive Frequency Technology) technologija, užtikrinančią geriausią įmanomą adaptyvų signalą tarp bevielio įrenginio ir kompiuterio naudojant 2,4 GHz dažnių juostą. „Razer Mamba HyperFlux“ naudoja 5G optinį sensorių, kurio jautrumas siekia 15 000 DPI, o pats graužikas sveria 96 gramus.

„Firefly HyperFlux“ kilimėlis iš vienos pusės minkštas, kita paviršiaus pusė – kieta. Kaip ir kompanjonė, jis pasižymi 16,8 mln spalvų palaikančiu „Chroma“ pašvietimu. Kaip pati „Razer“ sako, teisinga beveile technologija ginkluotą graužiką ir jam skirtą kilimėlį bus galima įsigyti jau šį ketvirtį, tačiau už viską prireiks atseikėti 280 eurų.

18 Komentarai

  1. Minde parašė:

    super daiktas turetu buti.

  2. Stipena parašė:

    Laukiam acceleration komentarų apie peles už 30€

  3. IFeelYou parašė:

    Šitą reikėtų paimti.

  4. newdiamond parašė:

    tikrai pirma pele, kuri neturi baterijos ? taigi Logitech jau pristate toki varianta anksciau

  5. BC00 parašė:

    „Razer debuts world’s first battery-less wireless gaming mouse with the Razer Mamba HyperFlux and Razer Firefly HyperFlux power mat“, – bent taip rašo užsienis.
    O ką ten Logis buvo pristatęs? Kaip maitinama jų pelė?

  6. Aibo999 parašė:

    Kas is tu inovaciju jei vel naudoja savo ta sudina Phillips Twin Eye 5G, o ir svoris ne tiek jau ir mazesnis lyginant su kokiu g903 ar g403 turint omeny jog tos peles dar ir be jokiu special kilimeliu dvi paras issilaikytu losiant.

    • IFeelYou parašė:

      Jie jį naudoja, nes jo specifikacijos ant popieriaus skamba gražiai, o realiai tai š. paskutinis. Visiškai netinka profesionaliems geimeriams, kuriems kaip ir turėtų būti orientuotos šitos pelės :/

      • Minde parašė:

        manau kad gameriais ir laidas peles netrukdo. Nebent koks remejas sumoka, kad su kokiu tai beveiliu daiktu lostu pries kameras.

        • IFeelYou parašė:

          Na nežinau, aš laidinėse pelėse jokios ateities nematau. Manau tai visiška atgyvena. Ateitis bus bevielė. Tas matosi iš proporciškai parduodamų ausinių.
          Aš nors nesu užkietėjęs geimeris, bet man asmeniškai laidas itin trukdo žaisit net megėjiškai tokius žaidimus kaip StarCraft of LoL, jau nešneku apie CS GO. Jis arba painiojasi, arba jį reikia patempti. Jeigu laidas būtų sleevintas, dar kitas reikalas. Bet jeigu paprastas – tragedija. Aišku galima pirkti tą laido laikiklį kuris dabar labai populiarus, bet man atrodo geriau nusipirkti belaidę pelę, ypač kai specifikacijos šiais laikais nebesiskiria nuo laidinių.

  7. mafo parašė:

    Kaži koks jų (bevielių pelių) efektyvus veikimo atstumas nuo PC? Man reiks, kad toks daiktas veiktų maždaug 3-4 metrų atstumu nuo dėžės. Gal kas susidūrėt su tokiais atstumais?

    • IFeelYou parašė:

      Atstumas labai skiriasi nuo modelio ir firmos. Čia jau reikėtų konkrečiai modelį žiūrėt. Kiek domėjausi Razer tai bevieliai modeliai yra prasti kas liečia atstumą. Aišku 3 metrai nėra labai daug, bet gali striginėt. Su Logitech visai kita situacija. Pvz. MX Master toks atstumas yra laisvai įveikiamas.

      • mafo parašė:

        Na tokiam geimeriui kaip aš tai ši per daug mandra (ūkininkas laukuose su ferariu būtu taip pat keistas, kaip ir aš su tokia pele 🙂 )… bet veikimo atstumas iki 10 metrų įspūdingai atrodo. Iš kitos pusės įkraunama ir vien tai, kad nereiks bėgioti į parduotuvę batareikų pirkti jau verta pagalvoti 😀 Reiks Logitech asortimentą peržvelgti, turėtų būti paprastesnių su tokiu pat veikimo atstumu manyčiau, dėkavoju.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.