CES 2012 paroda šiais metais ypač nusisekė

Praėjusią savaitę užsibaigusioje didžiulėje elektronikos ir buitinės technikos parodoje CES 2012, kuri vyko Las Vegase, JAV, kaip praneša jos rengėjai, nepaisant finansinių blogybių pasaulio rinkose, pasiekti lankomumo ir dalyvių rekordai.

CES atstovai praneša, jog pirmą kartą per 44 metus, kai paroda vyksta, šiemet buvo pasiektas naujas rekordas, nes paviljonų ir stendų bendras plotas užėmė net 173 tūkstančius kvadratinių metrų. Ankstesnis rekordas buvo pasiektas 2008, prieš didžiąją finansinę krizę.

CES 2012 parodoje lankytojų taipogi sulaukta žymiai daugiau, nei tikėtasi. Jų, kaip teigiama, buvo net 153 tūkstančiai. Ankstesnis rekordas buvo pasiektas 2006 metais, kai parodoje apsilankė 152 tūkstančiai lankytojų, o praėjusiais metais jų buvo 151 tūkstantis.

Paroda buvo tokia sėkminga, jog šiais metais pagerintas ir dar vienas parodos rekordas – dalyvių skaičius. Jų iš viso buvo net 3100. Ankstesnis dalyvių rekordas buvo pasiektas jau minėtais 2008 metais, kai irgi net 3035 kompanijoms prireikė 160 tūkstančių kvadratinių metrų ploto parodoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.