„CES 2015“: „Acer“ pademonstravo savo sugebėjimus kuriant monitorius (pranešimas spaudai)

„Acer“ pristato du naujus žaidimų monitorius, suprojektuotus pagal pasaulinio lygio dizainą. „Acer XB270HU“ yra pirmasis pasaulyje „Nvidia G-SYNC“ žaidimų monitorius su IPS technologija, o „Acer XG270HU“ – pirmasis žaidimų monitorius su berėmiu ekranu. Dėl WQHD (2560 x 1440) rezoliucijos ir greito 144Hz atnaujinimo dažnio abu šie 27 colių ekranai patobulina žaidimų eigą. XB270HU yra pirmasis „nVidia G-SYNC“ paremtas žaidimų monitorius su IPS technologija, kuri nuolat užtikrina aiškius vaizdus iki 178 laipsnių žiūrėjimo kampu. „nVidia G-SYNC“ technologija pasirūpina, kad kiekvienas vaizdo plokštės sugeneruotas kadras būtų tobulai atvaizduotas sinchronizuojant monitoriaus atnaujinimo dažnius su kompiuterio, varomo „GeForce GTX“, vaizdo plokšte. Ši pažangi technologija pašalina ekrano nusidėvėjimą ir minimizuoja jo strigimą bei įvesties atsilikimą, taip garantuodama sklandžią, greitą ir dinamišką visų naujausių personalinių kompiuterių žaidimų patirtį. Scenos rodomos nedelsiant, objektai yra vizualiai aštrūs, o žaidimo eiga reaguoja daug greičiau, kas suteikia žaidėjams pranašumą. Net sujungtų monitorių režimu „Acer XB270HU“ rodo ryškius vaizdus plačiu žiūrėjimo kampu ir garantuoja puikią žaidybinę patirtį. Daugiafunkcis „ErgoStand“ stovas leidžia naudotojams palenkti, apversti ir nustatyti monitoriaus aukštį į patogiausią žiūrėjimo poziciją.

XG270HU yra pirmasis pasaulyje žaidimų monitorius su berėmiu ekranu, kuris maksimizuoja žiūrėjimo plotą ir suteikia sklandžią žiūrėjimo patirtį sujungtų monitorių režimu. Greitas 1 ms reagavimo laikas užtikrina, kad veiksmai ar dramatiški perėjimai sugeneruojami be trikdžių, susiliejimo ir dubliavimo. Pagamintas iš perdirbto ABS plastiko, šis monitorius demonstruoja „Acer“ žaidybinę tapatybę su drąsia oranžine juosta ant apatinio horizontalaus rėmo ir stovo pamato. Kad XG270HU būtų lengva prijungti, jame yra HDMI 2.0, DVI, ir DisplayPort 1.2 jungtys.

Siekiant sumažinti apkrovą ir galimą žalą ilgalaikių naudotojų – žaidėjų ir programuotojų – akims, XG270HU monitorius yra pagamintas su „Acer EyeProtect“ technologija. Į ją įeina „flicker-less“ technologija, kuri pašalina ekrano mirgėjimą pasitelkdama stabilų elektros tiekimą; „ComfyView“ technologija sumažina šviesos atspindėjimą ant neblizgančios matricos; „low-dimming“ technologija priderina ekrano ryškumą dirbant neoptimaliomis šviesos sąlygomis; o „blue light filter“ technologija sumažina mėlynos šviesos poveikį. „Acer XB270HU monitorius bus galima įsigyti pirmajame 2015 m. ketvirtyje; pradinė kaina – 699 €. XG270HU monitorių pradinė kaina – 499 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.