„Chieftec“ pristatė talpų „Dragon DX-02B“ korpusą

Lietuvoje plačiai paplitusios „Chieftec" produkcijos asortimentas netrukus turėtų pasipildyti nauju „full tower" korpusu. Vokiečių gamintojas nusprendė papildyti savo „Dragon" seriją nauju nariu – „Dragon DX-02B."

Kaip ir pridera „full tower" korpusui, „Dragon DX-02B" bus suderinamas su E-ATX, ATX ir mATX tipo pagrindinėmis plokštėmis. Trylika kilogramų sveriantis korpusas pagamintas iš SEEC plieno ir plastiko. „Chieftec" kūrinys pirkėjui siūlo 4x išorinius 5,25" stalčius, kurių vienas gali būti panaudotas 3,5" įrenginiams. Korpuso viduje, kurio sienelės padengtos juodos spalvos dažų danga, pirkėjas ras 6x vidinius 3.5" stalčius. Du iš jų pasižymi „Easy Swap" funkcija ir yra suderinami ne tik su 3,5", bet ir 2,5" informacijos kaupikliais.

„Dragon DX-02B" priekyje „apginkluotas" dviem 120 mm., mėlyną LED apšvietimą turinčiais, ventiliatoriais. Korpuso viršuje įrengti du 200 mm skersmens ventiliatoriai, o gale – dar vienas 120 mm. skersmens įrenginys. Tiems, kam tokio skaičiaus ventiliatorių neužtenka, turės galimybę sumontuoti papildomą 200 mm. agregatą pagrindinaime korpuso šone ir vieną 120/140 mm. korpuso dugne.

„Dragon DX-02B" talpina 340 mm. ilgio vaizdo plokštes ir yra pritaikytas 360 mm. H20 radiatoriui. Jungčių panelėje randamos 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x eSATA bei jungtys mikrofonui ir ausinėms.

1 Komentaras

  1. donaciuxx parašė:

    paties korpuso kokybe galbut ir gera, bet dizainas bent jau man tikrai neatrodo patraukliai, graziai ar praktiskai. tu paciu chieftec’u yra geresniu uz panasia kaina. (speju kaina kokie +-400Lt.)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.