Club3D anonsavo spartintą HD 5850 posistemį

Gerai Lietuvoje žinomas vaizdo plokščių gamintojas Club3D pristatė ne įprastinę ATI Radeon HD 5850 vaizdo plokštę, kuri bus pardavinėjama po Overclocked Edition vardu. Posistemio dizainas bus panašus į tų produktų, kuriuos matėme PowerColor PCS+ HD 5800 serijoje.

Naujoji grafinė korta siūlys kiek perdarytą montažinę plokštę ir neįprastinį aušinimo sprendimą, kas leidžia kiek sumažinti kainą ir padidinti dažnius. Club3D HD 5850 Overclocked Edition branduolys dirbs 760MHz dažniu, atmintis – efektyviu 4200MHz dažniu. Galime priminti, kad įprastinių HD 5850 vaizdo posistemių dažniai yra 725MHz ir 4000MHz atitinkamai branduolio ir darbinės atminties.

Aušinimo sistema apima gana nemažą radiatorių su aliuminiais „pelekais, o karštis perduodamas per keturis vamzdelius. Centre įtaisytas aušintuvas pučia orą į šią aušinimo sistemą. AMD Radeon HD 5850 palaiko DirectX 11 API, turi 1440 „srovės“ procesorių, o šioje versijoje galėsime mėgautis 1GB GDDR5 darbine atmintimi, kurios pralaida standartinė – 256 bitai.

Spėjama, kad Club3D gaminys turės dvi DVI-D išvestis, po vieną HDMI ir DisplayPort jungtis. Kaip pranešama, vaizdo plokštė greitai pasirodys, o jos kaina turėtų būti pranešta visai netrukus, ko gamintojas vis dar nepadarė.


3 Komentarai

  1. arturas173 parašė:

    Kaip supratau tai su Dirt 2 parsidavines? Nes uzrasyta Copy inside , tik nematau kas biski auksciau parasyta 😉

  2. Storasis parašė:

    Nu taip. Gausi Dirt 2 tuo paciu

  3. jtd parašė:

    pamenu kai pirkau 3850 buvo ideta pirmoji dirt dalis 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.