Codemaster ruošia DIRT 3 ir GRID 2 žaidimus

Žaidimų plėtotojas Codemaster šiomis dienomis dirba labai daug ir ruošia mums daugybe žaidimų, kuriuos pristatys dar šiais bei kitais metais. Be Bodycount ir F1 žaidimų, mums ruošiamos naujos DIRT bei GRID žaidimų dalys.

Naujuosius žaidimus varys patobulintas, antrosios kartos EGO variklis, kuris pirmą kartą bus panaudotas šių metų rugsėjį pasirodysiančiame F1 2010 žaidime. Taip pat pranešama, kad kompanija aktyviai samdo darbuotojus, kad susitvarkytu su darbu. Naujų darbuotojų reikia DIRT 3, GRID 2 bei naujam Operation Flashpoint tęsiniui sukurti.

Nepaisant to fakto, kad naujųjų žaidimų pasirodymo datos nėra žinomos, dar šių metų paskutiniame ketvirtyje pasirodys F1 2010 bei Bodycount žaidimai, tuo tarpu DIRT 3 ir GRID 2 startas yra numatomas kitiems metams. Daugiau informacijos nepateikiama.

5 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    \"Naujų darbuotojų reikia DIRT 3, GRID 2 bei naujam Operation Flashpoint tęsiniui sukurti.\"

    Gal nereikia… Turint omeny kaip sitie nevykeliai padare OFP2, jiems be sansu sukurti kazka panasaus i Arma 2

    Codemasteriu devizas – kiekybe, mazai contento (ir mazai sanaudu), daug hype\’o ir uzsakomuju reviewsu, su 50 doleriu produkto pardavimo kaina

  2. Linas parašė:

    Deje pritariu ir as. Operation flashpoint 2 buvo tikras, kaip uzsienieciai paprate sakyti \"FAIL\’AS\" toli grazu neprilygo pirmajam, o apie arma isvis nesneku, ten kitas lygis. Taip pat teisybe, kad ju zaidimuose tikrai maza turinio, istorijos..
    Dirt 2 buvo per daug pompastikas, mazai trasu ir automobiliu, kitaip sakant ralio neturejom, nors sugebejau ji uzbaigti. Grid visai patiko ir buvo gana neblogas. Realiai kompanijai reikia is esmes pasitaisyti ir tikiuosi tai padarys su ateinanciais zaidimais.

  3. Wicked Akuba parašė:

    nepaisant to, kad visiškai nežaidžiu žaidimų, tikrai labai labai laukiu F1 2010 pasirodymo. nekantru, kągi Codemasteriai sugebėjo padaryt:)

  4. SB parašė:

    Xbox 360 laukia nesulaukia F1 2010. Tikekimes, kad bus geras.

  5. Archas22 parašė:

    Tokie zaidimai tik su vairu ir tik ant PC.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.