„Coffee Lake“ kiekiai iki pat 2018-ųjų pradžios – minimalūs?

Iki oficialaus „Coffee Lake“ išleidimo, kuomet į vidutinei klasei priskiriamo LGA 1151 lizdo platformą pirmą kartą bus suteikta galimybė statyti šešių branduolių „Intel“ procesorius, liekant vos parai, internautus pasiekia žinia, kad naujosios produkcijos prieinamumas pirkėjui gali būti labai ribotas.

Jau kurį laiką buvo spekuliuojama, kad „Intel“ atkėlė „Coffee Lake“ procesorių startą iš 2018-ųjų I ketvirčio dėl staiga vėl konkurencinga tapusios AMD kompanijos. Iš Švedijos mažmeninkų gautais duomenimis, šių procesorių pasiūla išleidimo dieną, spalio 5, bus minimali ir tęsis per visą spalį, lapkritį, iki pat gruodžio mėnesio vidurio ar net 2018-ųjų pradžios.

Jeigu tai pasirodys realybė, „Intel“ save stato į labai nepavydėtiną situaciją: daugiau branduolių įgavę „Coffee Lake“ procesoriai maksimaliai sumažino susidomėjimą 7-os kartos „Kaby Lake“ procesoriais, kas gali priversti pirkėją peršokti į AMD pusę. Maža to, minimali pasiūla greičiausiai išpūstų rekomenduojamas 8-os kartos procesorių kainas, kas jau buvo nutikę „Skylake“ laikais, tik tuomet „Intel“ nebuvo susirūpinusi, kaip sekasi konkurentų procesoriams.

1 Komentaras

  1. newdiamond parašė:

    duok dieve vis daugiau rinksis AMD produkcija….nesvarbu ar del galios ar kaip protestas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.