„Computex“ parodos metu NVIDIA planuoja kalbėti apie būsimus produktus žaidėjams

NVIDIA šiandien paskelbė, kad parodoje „Computex 2022“ surengs specialų pranešimą. Įmonės pranešime dalyvaus 6 pranešėjai, o tai leidžia manyti, kad bus kalbama įvairiomis temomis. Tačiau žaidėjai turėtų atkreipti dėmesį į tai, kad pranešime taip pat dalyvaus Jeff Fisher, kuris yra NVIDIA vyresnysis viceprezidentas, atsakingas už „GeForce“ padalinį. Džef Fisher pasirodė CES 2022 konferencijoje, kur paskelbė apie naują NVIDIA flagmaną – „GeForce RTX 3090 Ti“. Prireikė daug savaičių, kol ši vaizdo plokštė buvo išleista, gal ta pati situacija nesusiklostys po „Computex“ pranešimo.

Pranešimo aprašyme minima, kad NVIDIA „pristatys, kaip dirbtinis intelektas skatina įmonių duomenų centrus, ir naujausius produktus bei technologijas žaidėjams ir kūrėjams“. Tačiau antroji šio sakinio dalis nebūtinai gali reikšti naujus produktus.

Taip pat verta priminti, kad tą pačią dieną pagrindinį pranešimą skaitys ir AMD generalinė direktorė Dr. Lisa Su. Tikimasi, kad AMD atskleis savo planus dėl naujos kartos „Ryzen“ serijos ir, tikėkimės, RDNA3 architektūros, tačiau naujų produktų išleidimo tikrai nereikia tikėtis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.