Computex 2012: Akasa stendas

Keletos įmonių konglomeratas, žinomas "Akasa" vardu, į "Computex 2012" atsigabeno ne vieną naujovę, tarp kurių: ventiliatoriai, CPU aušintuvai, maitinimo blokai bei šiek tiek periferijos.

Akasa Piranha sisteminiai ventiliatoriai

Naujasis "Akasa" ventiliatorius turi septynias menteles, kurių vienas kraštas dantytas ir tarsi primena skustuvų aštrumo piranijų dantukus. "Piranha" pasižymi PWM funkcija bei į nailoninę įmautę įvilktu laidu. Kol kas gamintojas pagamino tik 120 mm skersmens modelį, tačiau ateityje galime išvysti ir kitiokio diametro variantų. Neatmetama galimybė, jog būtent tokio dizaino ventiliatoriai bus naudojami "Akasa" maitinimo blokuose ar komplektuojami kartu su CPU radiatoriais.

 

Akasa Venom Medusa CPU aušintuvas

"Venom Medusa" naudoja du simetriškus aliumininius radiatorius, į kuriuos karštį atneša aštuoni nikeliuoti variniai karščio vamzdeliai. "Medusa" komplektuojama su vienu 120 mm ir vienu 140 mm "Viper" serijos ventiliatoriais. Labai tikėtina, jog už antrojo aliumininio bokšto galima patalpinti ir trečiąjį agregatą. Be abejonės, gamintojas pasirūpino, kad šis CPU aušintuvas būtų suderinamas su visais naujausiais CPU lizdais: Intel LGA2011, LGA1155/LGA1156, LGA1366 bei AMD AM3+/AM3 ir FM2/FM1.

Naujasis

Naujasis "Akasa Venom Medusa" CPU aušintuvas buvo ekspozicionuojamas tarp senesnių modelių: "Venom" ir "Venom Voodoo".

 

Akasa Venom Power XT maitinimo šaltiniai

Šią "Akasa" PSU liniją reprezentuoja aukšto efektyvumo (80+ Gold) 850 ir 1000 W galingumo modeliai. Kaip ir pridera šiuolaikiniams PSU, pastarieji pasižymi APFC funkcija ir dviem stipriomis +12V linijomis. Tai dalinai moduliniai maitinimo blokai, kurių 24-pin ATX, 4-pin/8-pin EPS ir pora PCI-e laidų yra tvirtai susieti su įrenginiu. Aušinimo darbus čia atlieka 135 mm skersmens "Venom" serijos ventiliatorius.

 

Akasa Venom kilimėliai klaviatūrai ir pelei

Kuomet kilimėlis pelei jokia ne naujiena, kilimėlis klaviatūrai gana naujas dalykas. "Akasa" pasirūpino, jog ant "Venom" tematika papuošto kilimėlio, Jūsų klaviatūra jaustųsi itin stabiliai, o pelė puikiai slystų ir pasižymėtų preciziškumu intensyviausiose žaidimų sesijose ant jai skirto mikro pluošto. Šių kilimėlių išmatavimai atitinkamai siekia 850 x 450 ir 252 x 250 mm.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.