Computex 2012: Enermax stendas

Į Lietuvą įžengusi dar visai neseniai, "Enermax" į "Computex 2012" žengė drąsiai ir atsigabeno naujo dizaino "mid-tower" korpusų bei vidutinei klasei skirtą "Triathlor" maitinimo blokų šeimą.

Parodoje "Enermax" pademonstravo du, pardavimų rinkai pavadinimo dar neturinčius, "mid tower" tipo korpusus, kurie buvo įvardyti, kaip "ECA3260" ir "ECA3270" modeliai. Pirmasis pasižymi visiškai perforuotu priekiu, kuriame matyti du, greičiausiai 120 mm skersmens ventiliatoriai. "ECA3270" priklauso "Ostrog" serijai ir išvaizdos požiūriu primena "Cooler Master HAF" seriją. Šio korpuso arkliukas – net aštuoni stalčiai 3,5/2,5 colio įrenginiams. Teigiama, kad abu modeliai geba priimti 240 mm ventiliatorius ir turi bevaržtę tvirtinimo sistemą.

"Enermax" yra numačiusi šiuos korpusus rinkai pasiūlyti dar šiais metais.

"Enermax Triathlor" maitinimo blokai bis prieinami dvejais variantais: su atjungiamais laidais ir su tvirtai fiksuotais. Pirmieji bus žymimi papildomu FC žymėjimu. Ši serija atitinka 80+ Bronze standartą ir palaiko "Enermax" nuosavybę – ErP Lot 6. Aušinimui pasirinkti 135 mm ventiliatoriai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.