„Computex 2015“: AMD parodė „Fiji“

AMD nusprendė parodyti kaip atrodo „Fiji“ grafikos procesorius. Gaila, bet kompanijos generalinė direktorė Lisa Su demonstravo tik patį grafikos procesorių su jį supančia HBM atmintimi, o pačios vaizdo plokštės neišvydome.

Per šį pristatymą naujų techninių detalių apie „Fiji“ nesužinome. Nuotraukose galime įžvelgti, kad vienas grafikos procesorius disponuos keturioms HBM atminties mikroschemomis, o tai reiškia, kad gausime tik 4 GB atminties kiekvienam grafikos procesoriui. Renginio metu šmėstelėjo ir įdomi data – birželio 16 d. Galime spekuliuoti, kad tada vyks „Fiji“ oficialus pristatymas

4 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Tai vis tik 4Gb….
    Geriau jau jis vartytų tekstūras pakankamai sparčiai, kad neužsikištų ant 4K/5K rezoliucijos, antraip ne kažką.

  2. ZeroFM parašė:

    Daug reklamos bet manau susimaus kaip reikia

  3. Katonas parašė:

    Jeigu issipildys juodasis scenarijus, tai AMD ateitis bus dar labiau tamsi. Po to jei kitais metais nepavyks paruosti normaliu zen procesoriu, tada arba bankrotas arba kas nors nupirks. Nereiks nei 2020, cia buvo kazkokie analitikai, kuries skelbe sia data kaip galima AMD pabaiga.

  4. Katonas parašė:

    WCCTech matematiškai paskaičiavo kiek greitas galėtų būti Fiji jei iš tikro turi 4096 stream procesorius veikiančius 1050 MHz dažniu. Teoriškai gaunasi, kad turi lenkti Titan X.

    http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/graph_4.png

    http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/graph_5-e1433326785892.png

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.