„Cooler Master“ keičia termo pastos „švirkštų“ dizainą

„Cooler Master“ praneša, kad jie nusprendė pakeisti termo pastos pakuotės dizainą. Dauguma termo pastos pakuočių primena švirkštą, o būtent tai ir buvo priežastis, dėl kurios keičiasi „Cooler Master“ „švirkštų“ išvaizda. „Cooler Master“ teigia, kad kai kurie tėvai galvoja, kad jų vaikai vartoja narkotikus, nes turi termo pastos „švirkštų“.

„Cooler Master“ sako, kad naujas termo pastos pakuotės dizainas nepadės termo pastos užtepti lengviau. Gerai matome, kad vietoj vienos storesnės linijos, kurią gautume su įprastu „švirkštu“, su nauju „Cooler Master“ aplikatoriumi tepsime ploną ir plačią juostą.

„Cooler Master“ taip pat pateikia šmaikščią nuotrauką su senesniu termo pastos „švirkštu“.

10 Komentarai

  1. aJam parašė:

    Iš jų komentaro suprantama, kad kaip tik padės užtepti patogiau, bet jie sako, kad pagrindinė priežastis yra kita.

  2. Maariux parašė:

    Nuotraukoje, kur pozuoja temo pastos narkomanas, matomai dirba prikepusios termopastos gramdymo nagučiais padalinyje 🙂

  3. Strelok parašė:

    Pas Thermal Grizzly girdėjau stipresnė thermo pasta 🙂 Bet jeigu rimtai dizainas prastas, nes padidina antgalio plotį ir greičiau džiūs ta thermo pasta.

  4. Povilas parašė:

    Kad toks tepimas kaip foto tai tik burbulu pridaro, juk efektyviausia tai centre maza kryziuka nupiesi ir deti cooleri, juk pasta pati graziai issiskirstys 😉

  5. adex parašė:

    primena sena istorija su dantu pasta, kai didieji protai suko galva, kad kaip cia padarius jog zmones jos sunaudotu daugiau ir vienas genijus pasiule tiesiog padidinti tubeles skyle, pasiteisino su kaupu.

  6. svabas parašė:

    dar po PC komponentų pirkimo lieka daug tų mažų polietileninių maišelių, tai ten galima visokius miltelius ir tabletes laikyt

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.