Cooler Master mažina HAF X ir HAF 932 Advanced korpusų kainas

Dvidešimties metų jubiliejaus proga, korpusų bei maitinimo blokų pionierius, „Cooler Master“, Europos šalims paruošė dovaną. Šia proga kompanija nusprendė sumažinti dviejų aukštos klasės „HAF X“ ir „HAF 932 Advanced“ korpusų kainas.

Niekam ne paslaptis, kad „HAF X“, dar žinomas pilnu savo pavadinimu „Cooler Master High Airflow X“, per paskutiniuosius metus buvo vienas iš populiariausių pirkinių aukštos klasės korpusų segmente. Viršuje turintis du 200 mm, priekyje vieną 320 mm ventiliatorių, taip pat ir papildomą 200 mm skersmens ventiliatorių, skirtą aušinti vaizdo plokštės skyriui, „HAF X“ neabejotinai pateisino savo vardą. Minėtos šventės proga „Cooler Master“ nusprendė sumažinti produkto kainą nuo 159 iki 139 eurų.

Šventinis kainų mažinimas taip pat palietė ir kiek patrauklesnį „Cooler Master HAF 932 Advanced“ korpusą. Pastarasis yra ne kas kitas kaip patobulinta „Cooler Master HAF 932“ versija, papildomai turinti dvi USB 3.0 jungtis, juodai nudažytas vidines plieno skardas bei galimybę be papildomų lėkštučių palaikyti keturis SSD kaupiklius. Pirkėjų džiaugsmui kaina mažinama taip pat dvidešimčia eurų – nuo 139 iki 119.

„Cooler Master HAF X“ ir „HAF 932 Advanced“ korpusų kainos sumažėt turėtų nuo vasario 18 dienos, praneša kolegos iš Techpowerup.com. Bus įdomu pamatyti ar kainų pokyčiai turės įtakos ir mūsų rinkai.

„Cooler Master High Airflow X“. Gamintojo nuotr.

„Cooler Master HAF 932 Advanced“. Gamintojo nuotr.

3 Komentarai

  1. proekspertas parašė:

    Man tai sitie per daug tokie jau "šūstri". Galetu thermaltake korpusu sumazint kainas.

  2. svedas parašė:

    Jo Europoje mažėja 20 eurų, Lietuvoje ant 20 litų…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.