„Core i9-9900K“ išleidimas gali vėluoti?

Dabar sunku pasakyti, ar naujų 8 branduolių procesorių išleidimas gali vėluoti, bet jei jie ir bus išleidžiami spalio mėnesį kaip planuota, jų tiekimas gali būti labai ribotas.

Digitimes“ praneša, kad „Intel“ negali patenkinti 14 nm lustų paklausos. Kaip žinome, „Intel“ su 14 nm litografija yra užstrigusi ilgiau nei patys to norėtų ir taip gavosi, kad visi lustai būtent ir yra gaminami naudojant šį techprocesą. Kai turima omenyje visi lustai, tai nekalbama vien tik apie procesorius nuo žemiausio iki aukščiausio segmento, bet ir apie mikroschemų rinkinius.

Šiuo metu tokie nešiojamų kompiuterių gamintojai kaip „Acer“ ar kiti gali patirti nuostolių, nes paprasčiausiai negali nusipirkti tiek procesorių, kiek nori, nes pasiūla yra labai ribota.

Neaišku kokios procesorių serijos turi prioritetą gamyklose, tad gali būti, kad su naujais 9-os kartos 8 branduolių procesoriais bus viskas gerai ir jie, kaip planuota, pasirodys spalį pakankamais kiekiais, bet gali būti ir taip, kad jų pasiūla bus labai ribota iki pat 2019 metų.

9 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Imasi tos pačios taktikos kaip ir atminties gamintojai, apsimesime jog nespėjame gaminti kad galėtume pakelti kainas.

  2. YOman parašė:

    o aš manyčiau kad nei apsimes, nei dar kažką.. Tiesiog rinka yra persotinta, pirkėjai išpindėję ir visiems gerai su tuo, ką turi dabar. Daug kas laukia kažko tikrai BOOM (tame tarpe ir aš) 🙂

  3. Povilas parašė:

    Kada Ryzen 2? nes is dabartiniu tai nezinociau ka imti :/ man idomu ar bus galima pastatyt ka nors is esamu ryzen pries i5+ 9th gen. pagal price/perf. 2600x?

  4. adex parašė:

    Kerneli ka tu? 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.