Corsair pristatė 2250MHz dažnio DDR3 atminties modulį

Atminties modulių kainos gali dramatiškai pakilti per artėjančias kelias savaites, tačiau atrodo, kad tai nestabdo darbinės atminties kūrėjų nuo aukštos klasės DDR3 darbinės atminties modulių pristatymo. Corsair pristato Dominator GTX atmintį dirbančia net 2,25GHz dažniu.

Kompanija teigė, kad išbandė du Dominator GTX modulius Intel P55 platformoje ir jie kuo puikiausiai veikė su 2,25GHz dažniu ir 8-8-8-24 vėlinimu. Tiesa, naudojant daugiau nei vieną modulį X58 platformoje, jų dažnis krisdavo iki 2,133GHz, bet negalime kaltinti gamintojo, ypač dėl to, kad šioje platformoje praktiškai neįmanoma varijuoti atminties modulių įtampos verte.

Šie 2,25GHz atminties moduliai taip pat pasižymi unikalia DHX+ aušinimo sistema su gana aukštu radiatoriumi, kuris, pasak kompanijos, yra idealus sprendimas šiems darbinės atminties moduliams. Corsair teigė, kad jos internetinėje parduotuvėje jau gruodžio 8 dieną bus galima įsigyti šiuos modulius, tačiau kompanija įspėja – jų pasiekiamumas bus labai mažas, nes susidomėjimas – didelis.

Anonse neužsimenama apie kainas, tačiau turbūt ir taip aišku, kad teks sumokėti daug papildomų pinigėlių už išskirtinumą. Žinoma, kažko kitko ir nereikėtų tikėtis iš darbinės atminties modulių, kurie skirti entuziastams bei spartintojams, kurie siekia išspausti viską, kas tik galima ir pagerinti vieną, ar kitą rekordą.

6 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    \"Atminties modulių kainos gali dramatiškai pakilti per artėjančias kelias savaites\" Kodėl?

  2. Wyshniukas parašė:

    Kad jau ir taip sukilusios…kylimas prasidėjo prieš kokius kelis mėnesius 🙁

  3. eimis50 parašė:

    Aha, man tai ir užkliuvo…
    Bet bliamba… Galėjo spalva oranžinė būt.. 😀

  4. ligonis parašė:

    kyla nes krizes metu buvo sumazejus paklausa – visi mazino produkcijos kiekius, o dabar kai atsigauna rinka niekas nebesugeba pasiulyt pakankamai produkcijos, iseikvoti visi rezervai todel kelia kainas. greit atsigaus 🙂

  5. Jordan parašė:

    jau ir pasiula atsigaut turi 🙂

  6. pascha parašė:

    Kaip suprantu ant ddr3 dabar jau svarbu daznis nors ir jis didesnis uz proco magistrale vistiek sparta auga ar ne, ar kaip senuose dd2 667 daznio praktiskai core duo perakis kuriu daugikliai dideli toki kaip 12, 12,5 ir pan

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.