„Crucial“ nebegamins ir nebepardavinės „Ballistix“ RAM serijos

Iš niekur nieko „Micron“ paskelbė, kad nutrauks „Ballistix“ RAM produktų, kurie yra didelio našumo ir orientuoti į žaidėjus, gamybą ir pardavimus. Tiems kas nežino, „Crucial“ prekės ženklas priklauso „Micron“. Iki šiol turima informacija nenurodo priežasties dėl ko „Ballistix“ serija patraukiama iš prekybos. Dar keisčiau yra tai, kad „Crucial“ pristatė platų DDR5 produktų asortimentą su „Ballistix“ prekės ženklu. Bendrovė teigė, kad daugiausia dėmesio skirs „Micron“ DDR5 klientų ir serverių produktų plano kūrimui, taip pat „Crucial“ atminties ir duomenų kaupiklių produktų portfelio plėtrai.

Be to, pranešime spaudai paminėta, kad „bendrovė ir toliau rems didelės spartos ir žaidimų bendruomenes su savo apdovanojimus pelniusiais SSD produktais, tokiais kaip „Crucial P5 Plus Gen4 PCIe NVMe SSD“, „Crucial P2 Gen 3 NVMe SSD“, populiariais „Crucial X6“ ir „Crucial X8“ nešiojamais SSD.“ Panašu, kad „Micron“ nusprendė dar kartą pakeisti savo vartotojams skirto „Crucial“ prekės ženklo kryptį, kaip bendrovė jau keletą kartų darė praeityje. „Micron“ buvo vienas iš nedaugelio DRAM gamintojų, siūliusių aukščiausios klasės RAM modulius per savo antrinę valdomą įmonę, nes nei „Samsung“, nei „SK-Hynix“ šioje rinkoje nedalyvauja. Nepaisant to, atrodo, kad „Crucial“ toliau siūlys savo standartinius RAM modulius, tačiau jie paprastai tiesiog atitinka JEDEC specifikacijas ir nėra ypač įdomūs.

Ištrauka iš pranešimo spauda (PCPer)

Micron To End-of-Life (EOL) Crucial Ballistix Product Lines

BOISE, Idaho; Feb. 16, 2022 – Micron released the following information about a change to its business strategy for Crucial memory.

  • The company will end-of-life (EOL) its Crucial Ballistix, Crucial Ballistix MAX and Crucial Ballistix MAX RGB product lines.

  • The company will intensify its focus on the development of Micron’s DDR5 client and server product roadmap, along with the expansion of the Crucial memory and storage product portfolio.

  • The company will continue to support the performance compute and gaming communities with its award-winning SSD products, such as the Crucial P5 Plus Gen4 PCIe NVMe SSD, Crucial P2 Gen 3 NVMe SSD, and the popular Crucial X6 and Crucial X8 portable SSDs.

  • Teresa Kelley, Vice President and General Manager, Micron Commercial Products Group: “We remain focused on growing our NVMe and Portable SSD product categories, which both offer storage solutions for PC and console gamers. Additionally, Crucial JEDEC standard DDR5 memory provides mainstream gamers with DDR5-enabled computers with better high-speed performance, data transfers and bandwidth than previously available with Crucial Ballistix memory.”

1 Komentaras

  1. BC00 parašė:

    Keista ir liūdna tuo pačiu prarasti rinkos žaidėją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.