„CryEngine“ palaikys „Vulkan“

„CryEngine“ žaidimų variklio kūrėjai praneša, kad su ateinančiu atnaujinimu bus palaikomas „Vulkan“ API. Tai, mūsų nuomone, yra labai gera naujiena. Reikia paminėti, kad „CryEngine“ varomi žaidimai pasižymi labai gera grafika, o „Vulkan“ palaikymas šiam varikliui pridės papildomo funkcionalumo.

Kaip skelbia kūrėjai, „Vulkan“ palaikymas bus įgalintas su 5.4 „CryEngine“ atnaujinimu. Tai turėtų įvykti liepos pabaigoje. Todėl galime teigti, kad naujausias „Hunt: Showdown“ žaidimas tikrai palaikys „Vulkan“.

9 Komentarai

  1. Minde parašė:

    „CryEngine“ žaidimų variklio kūrėjai …. o tai jie dar ne bankrutavo? 🙂 na smagu girdeti, kad gyvi.

  2. newdiamond parašė:

    dar nebankrutavo, bet tikrai nebeturi tokios itakos su savo varikliu zaidimu industrijoje…dabar sakyciau unreal, frostbite ant banfos ir dar vienas nepamenu pavadinimo

    • Minde parašė:

      ju vadyba juos pacius pagaidino. Ir pats ju pozius, svarbu – grafika, pati zaidimo eiga nesvarbu. Ir ten daugiau pas juos nesamoniu buvo. Ten buvo nemokama saudykle isleide (aisku pinigus rinko uz blizgucius), tai pravalas buvo su regionais, puse Europos zaisiti negalejo. Pvz anglu kalba klientai Lietuvoje neveike. Ten regionus suskirstyti tai vieno zmogaus max keliu dienu darbas. Zodziu, taip ir turejo atsitikti su tokiu poziuriu.

  3. GK parašė:

    Horizon Zero Dawn Decima variklis yra ziauriai puikus. Death Stranding ant jo kuria.buvo Killzone sukure,poto Until Dawn,Rigs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.