„Crysis Remastered“ bus išleidžiamas liepos 23 dieną (naujas treileris)

Šiandien „Crytek“ turi išleisti „Crysis Remastered“ žaidimo eigos treilerį, bet vienas treileris jau nutekėjo. Nežinome, ar tai tas pats treileris, kurį parodys „Crytek“, bet pažiūrėti kaip atrodys „Crysis Remastered“ tikrai norime. Šį treilerį nutekino „Microsoft“ parduotuvė. Taip pat sužinome, kad „Crysis Remastered“ žaidimas bus išleidžiamas liepos 23 dieną.

Iš nutekėjusio treilerio matome, kad žaidimas išlaiko pirmtako dvasią ir atrodo labai panašiai į senąją asmeniniams kompiuteriams skirtą versiją. Suprantama, grafika yra pagerėjusi dėl naujų aukštos kokybės tekstūrų ir naujų efektų. Asmeniniams kompiuteriams skirta „Crysis Remastered“ versija taip pat palaikys Ray Tracing programiniu lygiu.

„Crysis Remastered“ bus skirtas asmeniniams kompiuteriams, „Xbox One“, „PlayStation 4“ ir „Switch“ konsolėms.

Treilerį galite pamatyti paspaudę žemiau esančią nuorodą.

https://streamable.com/ra1a1h

 

5 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Nu cia negali but tikras trailer, nes absoliuciai nieko nesiskiria nuo originalo.

  2. Raijmiss parašė:

    Vėl dešimčiai metelių į priekį verks kompiuteriai 😀

    • Alfas parašė:

      Geležis kenčia tik nuo žaidimu skirtu išskirtinai pc .Arma 3 ,Hunt ,Tarkovas ir kt.O žaidimai skirti koncolėm optimizuojami ir pritaikomi pirmiausiai konsolėm ,o po to tik pagražinami, ištaisomi bagai ,jei reikia apkarpoma grafika , funkcionalas ir paleidžiami ant pc. Todėl tokius žaidimus patems vos ne kiekvienas pc.Nors daugeliu atveju orginalai vistiek daug kartu geresis būna.Net ir toks žaidimas kaip Skyrim Legenda skirta tik pc .Bent jau man daug kartu mielesnis nei tas specialus leidimas ,kurio tiesiog negaliu pakesti. Nors daug kas ištaisyta, bet žaisti to konsolinio m….o nesinori. Tikriausiai ir su Crysis tas pats bus retai konsolėm pritaikyti žaidimai būna panašaus lygio kaip ir orginalai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.