„Crytek“ pradeda karą: „Crysis 3“ atrodo geriau PC, nei naujos kartos konsolėse

Pastarieji du interviu, kuriuose kalbėjo „Crytek“ vadovas Cevatas Yerlis, buvo tikrai stebėtini. Visų pirmiausia jis pareiškė, jog artimiausiu metu visi jo kompanijos žaidimai bus nemokami, o šį kartą pradėjo kalbėti apie dar nepasirodžiusių naujos kartos konsolių galią.


Kaip rašo gana gerai žinomas žaidimų portalas „EuroGamer“, „Crytek“ vadovas, nepaisant to, kad yra suvaržytas sutartimis su „Microsoft“ ir „Sony“, netikėtai interviu metu pareiškė, jog žaidimas „Crysis 3” atrodo žymiai geriau brangiame asmeniniame kompiuteryje, nei naujos kartos žaidimų kompiuteryje.

Kaip toliau tęsė kalbą C. Yerlis, tiesiog nėra įmanoma, jog vos 500 JAV dolerių kainuojantis žaidimų kompiuteris galėtų demonstruoti tai, ką gali 2000-3000 JAV dolerių kainuojantis asmeninis kompiuteris. Tiesa nepakalbėta apie žaidėjus, kurie neturi 2000 JAV dolerių ar daugiau.

„Crytek“ vadovas taip pat pareiškė, jog jo kompanija beveik vienintelė bando iš asmeninių kompiuterių išspausti viską, kas tik įmanoma. Jis taip pat paminėjo faktą, jog kai kurie žaidėjai džiaugiasi, kad jų kompiuteris negali parodyti visko, ką gali žaidimas kalbant apie grafinę pusę. Tai dažnai ir tampa didžiausiu argumentu, kai pradedame kalbėti apie PC ir žaidimų kompiuterius, o pastarieji dažnai vadinami „stabdžiu“, kuris neleidžia tobulėti žaidimams iš grafinės pusės.

Parengta pagal:

EuroGamer

TechReport

13 Komentarai

  1. zhaltees parašė:

    Fignia, ne žaidimo grafika nulemia jo gerumą, o siužetas ir išbaigtumas.

  2. Lixteris parašė:

    zhaltees>Jei tau gerokai virs 30 metu, sutinku, nostalgija. Jie tau iki 25, visiskai kiti prioritetai.

  3. Jordan parašė:

    Man 26, bet nebegaliu zaisti zaidimu su ps2 lygio grafika 🙂

  4. Povilas parašė:

    Tai kad galingo pc visai nereikia tam cryengine 3, pilnai uztenka gtx 460 OC, gerai optimizuotas varikliukas, ir beto crysis 3 nelabai kuom skiriasi nuo crysis 2, tik kad reikalauja dx11, o siaip crysis 2 net ant laptopu laisvai losdavo:)

  5. Lixteris parašė:

    Povilas>Kai buvo testai nemokamai, bandziau su GTX 660M ir ejo viskas puikiai. Bet nesidomejau, ko reikia, kad viska uzkelus galetum zaist su 40+ FPS.

  6. Jordan parašė:

    Su GTX 560 Ti pas mane ant high buvo ~40fps very high iskart nukrenta iki 12-15FPS 🙂

  7. Augustazz parašė:

    man tai sociai siuolaikines grafikos uztenka, bet patys zaidimai levi, greit pabostantys. galetu jau ir tokia grafika palikt, ir paciam zaidimui demesio daugiau skirt ( cia aplamai sneku, ne apie sita butent zaidima ) 🙂

  8. newdiamond parašė:

    grafika visada yra buvo ir bus….vienas is aspektu gerame zaidime….

    ka gali naujo sugalvoti super tokio istorijoje :D:D:D:D:D siais laikais….

  9. ToBeX parašė:

    Del scenarijaus, mes patys nezinom ko norim, tarkim va pirma zaidimo dalis buvo idomi, o stai penkta nesamone, reik palost pirma dali, pasijungi ta pirma, ir supranti, kad cia dar didesne nesamone, pvz manes visiskai joks zaidimas nebekabina :/ isaugam, gal is to

  10. Mekis parašė:

    Povilai pazistu tokius kur sako pas mane gtx460 ir pilnai crysis3 eina. Jau net juokas neima. O del idomumo, tai viskas keiciasi, prisimenu far cry man buvo ziauriai geras perejau gal 4 kartus ant sunkiausio. Suinstaliavau po kokiu 4 metu ziuriu grybu karas. Viskas keiciasi, laikai keiciasi, mes patys keiciames. Bet konsoles niekada negales to ka gali monster pc 😛

  11. Augustazz parašė:

    gal ir man uzejo kazkas, nes visi zaidimai atrodo beprasmiai. MP nebent su draugais suzaist idomu .

  12. ToBeX parašė:

    MP zmogaus prigimtis neleidzia pasiduot, nes visad nori but geresnis uz kitus. Del to MP zaidimai ilgiau neatsibosta

  13. DjSvedas parašė:

    Na aš negaliu pakęsti, kai grafika prasta. Įsirašau žaidimą, įjungiu, ir jei tik grafika prasta, išinstalinu, nes dažniausiai, jei prasta grafika, tada ir žaidimas techniškai prastas.

    O kas liečia Crysis 3, tai GTX670 vos tempia ant max. Tad spęskit patys, ką reiškia ta kaina 2000-3000$. Mano kompui dar vieną GTX670, tai kaina ir gautūsi tarp 2000-3000$. O po šito Crysis 3 galvoju, jog teks įsigyt. O dar ir iš i5 teks emigruot į i7 norit su šituo PC egzistuoti dar nors 3 – 4 metus. Tad konsolė už 2000 lt tarkim, negali būt apginkluota tokia galia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.