„Cybenetics“ pristato naują maitinimo blokų efektyvumo ir triukšmo reitingavimo sistemą

„Cybenetics“ nori įdiegti naują maitinimo blokų efektyvumo ir triukšmo reitingavimo sistemą. Nauja sistema dar geriau padėtų vartotojams išsirinkti jų poreikius atitinkantį maitinimo bloką. „Cybenetics“ nenori savo reitingavimo sistemos paremti vien 12 V linijos efektyvumu, kaip yra dabar, kad dar lengviau būtų identifikuoti gerus maitinimo blokus.

Kaip ir dabar, „Cybenetics“ efektyvumo reitingavimo sistemoje naudos tauriuosius metalus ir deimantus. Efektyvumo vertinimas pakopos atrodo sekančiai: „Standart“, „Bronze“, „Silver“, „Gold“, „Platinum“, „Titanium“ ir „Diamond“. Be to, „Cybenetics“ turės atskirus lipdukus 110-120 V ir 220-240 V maitinimo blokams. Jei maitinimo blokas palaiko dvigubą įtampą, tai jis gaus ir du lipdukus efektyvumui. Kiek procentų efektyvumo priklauso kiekvienai pakopai galite pažiūrėti lentelėje.

Kaip minėjome, taip pat bus reitingavimo sistema ir maitinimo blokų skleidžiamam triukšmui. Čia bus naudojami sekantys ženkliukai: „Standart“, „Standart+“, „Standart++“, „A-“, „A“, „A+“, „A++“. Kiekvieno sertifikato decibelus galite pamatyti lentelėje. Kada šie nauji standartai pasklis plačiai sunku prognozuoti, bet ši patobulinta reitingavimo sistema atrodo tikrai naudingai.

9 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Kažką praleidau? Kuris consumer PSU jau turi diamond lipduką? 🙂

  2. adex parašė:

    man idomu kaip cia su ta klasifikacija gaunasi kai titanas taip aukstai vertinamas, kai pagal verte uz sidabra yra ~30 kartu pigesnis 😀

  3. Nukainotas parašė:

    Kuo skiriasi soundproofing nuo noise levels? Neužtektų vieno parametro?

  4. nemesis parašė:

    O dB(A) matuos kažin prie kokio load’o? Galvoju kad dviejų reiktų pvz. 40% ir 100%, nes rimtesni psu juk turi ir pasyvų rėžimą iki kažkokios apkrovos…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.