„Cyberpunk 2077“ ir „Witcher 3“ pavogtas pirminis kodas paskelbtas internete

Galbūt prisiminsite, kad „CD Projekt Red“ nukentėjo nuo programišių ir jų žaidimų pirminius kodus buvo pasiūlyta įsigyti internete. Iš „CD Projekt Red“ pavogti duomenys pradėjo nutekėti internete, o visi manė, kad taip neatsitiks. Šių metų vasarį buvo manoma, kad „CD Projekt Red“ susitarė su programišiais, kai buvo pranešta, kad kažkas įsigijo pavogtus duomenis „Deep Web“ aukcione. Dabar atrodo, kad šie duomenys vis dar užvaldyti, bet tie, kurie juos platina, šį kartą neprašo didelės išpirkos.

Pasak „Data Breaches“, įsilaužėlių grupė nusprendė panaudoti „CD Projekt Red“ duomenis, kad pareklamuotų savo naujos svetainės atidarymą. Grupės idėja – visas bylas padaryti viešai prieinamas ir surengti lėšų rinkimą, kurio metu aukojantys naudotojai (10 000 USD) gautų slaptažodžius prieigai prie skirtingų failų. Grupė teigia turinti prieigą prie „Thronebreaker“, „The Witcher 3“, „The Witcher 3 RTX“ (kitos kartos) ir „Cyberpunk 2077“ žaidimų priminių kodų. Grupė siekdama įrodyti, kad yra rimtai nusiteikę, jau nutekino SDK, skirtą PS4, PS5, „Xbox“ ir „Switch“.

Įdomu tai, kad įsilaužėliai su šiuo pranešimu pareiškė, kad kai kurie kiti jautresni duomenys, tokie kaip įmonių ataskaitos, NDA (Non-Disclosure Agreement arba neatskleidimo susitarimai), žmogiškųjų išteklių dokumentai ir pan., nebus nutekinami viešai, bet jais „bus dalijamasi su žiniasklaida.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.