„Cyberpunk 2077“ turės daugelio žaidėjų režimą

„CD Project RED“ pranešė, kad masės žaidėjų labai laukiamas, „Cyberpunk 2077“ turės daugelio žaidėjų (angl. Multiplayer) režimą tinkle. „CD Project RED“ nuo pat žaidimo kūrimo pradžios planavo, kad jame bus integruotas daugelio žaidėjų režimas. Tai leis kompanijai turėti AAA lygio žaidimą tinkle.

Kol kas apie daugelio žaidėjų režimą „Cyberpunk 2077“ žaidime nežinoma nieko. Spekuliuojama, kad jis gali būti labai panašus į tokį, kokį turi GTA V žaidimas. Tokiu atveju norint žaisti tinkle reikės pačio žaidimo kopijos, bet jis nedarys įtakos vieno žaidėjo režimui. Kiti sako, kad „Cyberpunk 2077“ daugelio žaidėjų režimas bus kaip atskiras žaidimas.

Priminsime, kad „Cyberpunk 2077“ išleidimas suplanuotas 2020 metų balandžio 16 dieną.

3 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Man tai knieti RTX 2080 ti nusipirkti vien del cyberpunk palaikymo, kaip sakoma hype yra hype, is emocijos perki, bet reik kazkaip valdytis ir ne wastint money:D

    • Strelok parašė:

      Vietoj vien dėl Cyberpunk palaikymo, reikėjo rašyti dėl ray tracing. Jeigu pirkti tai nebent kokią rtx 2070 super., nes performance kaip rtx 2080 ir nlb toli nuo rtx 2080 ti tik, kad 3x pigiau.

      • neblogai parašė:

        Tai kad kol Cyberpunk išeis, gali nauja nVidia karta pasirodyti- ar bent jau būti netoli. Tai iš anksto, metus prieš, kažką pirkti būtų keista. Juo labiau, kad su kitomis konsolėmis, 20GB atminties vaizdo plokštei gali būti standartas- taigi bent 16GB asmeninio kompiuterio vaizdo plokštei (256bit x 16Gbps x 16Gb lustai) atrodytų tinkamiausi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.