D. Britanijoje Windows Phone 7 telefonai parduodami gerai

Esame ne kartą girdėję, kaip pasirodęs vienas ar kitas telefono modelis JAV su Android operacine sistema išskirtinai vienam operatoriui parduodamas taip, kad neužtenka jo turimų atsargų. Atrodo, kad taip yra ir su Windows Phone 7 telefonais.

Kaip žinia, Didžiojoje Britanijoje bemaž visi didesni mobiliojo ryšio operatoriai Windows Phone 7 išmaniuosius telefonus pristatė spalio 21 dieną ir nors buvo šnekama, kad jų neužteks ar išvis nebus, tačiau tiek Samsung, tiek ir HTC su LG atsargų turėjo užtektinai. Visgi praėjus beveik porai savaičių po starto mobiliojo ryšio operatorius Orange pareiškė, kad atsargų trūksta.

Po starto Windows Phone 7 telefonų pardavimai vyko vangiai dėl reklamos stygiaus, tačiau šiuo metu reklamos puikuojasi visur – laikraščiuose, internete, televizijoje. Nepaisant to fakto, kad ir už Atlanto Windows Phone 7 išmanieji telefonai labai laukiami, jie ten pasirodys lapkričio 8 dieną, o jų veikiausiai ir vėl trūks, mes palauksime poros mėnesių ir pažiūrėsime į pardavimų skaičius. Pareiškimai „paklausa yra didesnė už pasiūlą“ kol kas nieko nesako.

1 Komentaras

  1. ironvolf parašė:

    Ten viskas kas nauja parduodama gerai 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.