Dalinai nutekėjo „Ryzen“ procesorių išleidimo planas

Dažniausiai, kai nuteka produktų išleidimo planas, galime pamatyti jį visą, bet ne šį kartą. Nutekintas „Ryzen“ procesorių išleidimo planas yra dalinis ir kai kurios dalys pašalintos, bet dalis informacijos vėl yra pridedama, kad lengviau būtų susigaudyti.

Kaip matome, 2021 metais „Vermeer“ pasekėjai bus „Warhol“ procesoriai. Jie vis dar turės „Zen 3“ architektūrą, kaip ir „Vermeer“. Tad galimai, tai kažkoks mini atnaujinimas, kitaip sakant, refresh. Labai keista, kad paskui matome „Raphael“ kodinį pavadinimą. Dailininkų vardai yra paliekami APU procesorių kodiniams pavadinimams, tad, galimai, ateityje sulauksime galingo APU procesoriaus.

APU procesorių fronte po „Renoir“ turi pasirodyti „Cezanne“ procesoriai, kurie jau turės „Zen 3“ branduolius, bet grafika vis dar bus „Vega“ architektūros. Kol kas vykdomųjų vienetų kiekis yra nežinomas, bet jis turėtų būti padidintas. Šie procesoriai turėtų būti išleidžiami 2021 metais, bet tikslesnė data nepateikiama.

6 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    Ai, tai kadangi CPU eina su grafika, tai ir pavadinta dailininkų vardais 😀
    Žiūrėkit, 2079 metais prieisim prie Čiūrlionio

  2. PCmaster2000 parašė:

    Jaučiu anas iš D raidės bus Donatello

  3. Daemon parašė:

    O gal Dali. Gan eklektiškai dėliojami pavadinimai

  4. neblogai parašė:

    Donatelas buvo skulptorius, tai tikriausiai bus ne jis. O Dali tai jau naudojamas naujesniam Raven2 variantui. Pagal tai kas gali būti iš žymesnių, manau bus Dada, Dega, arba mažiau tikėtina Diureris, Delacroix, Duchamp..

    Bet šiaip tai tie kodiniai vardai nesvarbūs. Įdomiau būtų suprasti, kodėl AMD daro du naujo+seno variantus: Zen2+RDNA2 bei Zen3+Vega, o ne Zen3+RDNA2. Pagal tai kiek yra informacijos- nutekėjusio Vangogo TDP bus 7.5W-18W. Tai gal šis bus taupus ir skirtas nešiojamų U-serijai, su stipriu RDNA2 iGPU, bei taupiu bei pakankamai stipriu Zen2 CPU. O Sezanas galėtų būti greitas Zen3 su silpna Vega, nes skirtas žaidimų nešiojamiems su dGPU, bei ofisiniams kompams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.