Danijos mažmenininkas kol kas gavo tik 106 vnt. RTX 3070 grafikos plokščių

Visi puikiai žinome, kad NVIDIA nukėlė RTX 3070 išleidimą dvejomis savaitėmis. Tai buvo padaryta norint sukaupti daugiau vaizdo plokščių ir išleidimo metu turėti didesnę pasiūlą. Vienas Danijos mažmenininkas atskleidė, kiek RTX 3070 vaizdo plokščių jau yra gavęs ir skaičiai nėra džiuginantys.

„Proshop“ parduotuvė atskleidžia, kad spalio 7 dieną turėjo 20 vnt. RTX 3070 vaizdo plokščių, o duomenis atnaujino spalio 19 dieną. Tada parduotuvė iš viso jau turėjo 106 vnt. RTX 3070 vaizdo plokščių, tad per 12 dienų buvo gautos 86 grafikos kortos. Parduotuvė taip pat patvirtino, kad dar 140 vnt. RTX 3070 vaizdo plokščių keliauja pas juos. Tai vis tiek yra labai maži skaičiai, nes parduotuvė iš viso yra užsakiusi 4280 vaizdo plokščių.

Tad galime sakyti, kad RTX 3070 pasiūla išleidimo metu nebus ženkliai geresnė lyginant su RTX 3080 ar RTX 3090 išleidimu. Be to, galime drąsiai konstatuoti, jei RTX 3070 vaizdo plokštės būtų išleistos spalio 15 dieną, – pasiūla būtų buvusi išvis apgailėtina.

Spalio 19 d. duomenys

Spalio 7 d. duomenys


4 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Daug „jei“, bet jei amd pristatys konkurencingos spartos ir kainos gpu, bei normalų kiekį, tai nvidia feilas bus ant sausio/vasario pirkėjų depresūchos…

  2. Guja parašė:

    Metus laiko dauguma svaičioja kokios bus specifikacijos,kaina ir t.t.Nvidia sukelia didžiuli ažiotažą apie nauja seriją,turbūt meta nemažai pinigų reklamai.Tačiau kai reikia pardavinėti prasideda cirkas-jų nėra.Kas per šūdas-čia tos vaizdūškės kažkoks stebuklas ar auksinės?O gal specialai TAIP daro jog kainas sukelti-nesuprantama.Greičiau AMD savo išleistų,gal tuomet ta NVID-manija bižki prigestu..

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Jau seniai yra kalbama, kad NVIDIA specialiai daro trūkumą, nes partneriams neduoda visų komponentų gaminti vaizdo plokštes. Be to, iki spalio galo NVIDIA savo partneriams duoda 50 USD už kiekvieną parduotą RTX 3080, kaip kompensaciją, kad rinkoje kaina būtų gera.

  3. samanius1124 parašė:

    uzteks „insaideriams“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.