Dėl „Intel“ skelbiamo konkurso aiškėja, kiek gali kainuoti galingiausia ARC vaizdo plokštė

„Intel“ yra paskelbusi specialų „Scavenger Hunt“ konkursą, kurio prizai taip pat yra dar neišleistos ARC vaizdo plokštės. Iš viso dalyviams bus padovanota net 300 vaizdo plokščių ir dar papildomų prizų. Labai įdomu, kad konkurso taisyklėse yra pateikiama laimėjimų vertė.

Pagrindinis prizas yra speciali „Intel“ ARC atributika, „Xbox Game Pass“ 6 mėn. ir ARC premium vaizdo plokštė. Kaip sako „Intel“, šios dovanos vertė 900 USD, atmetus priedus galime sakyti, kad galingiausia ARC vaizdo plokštė turėtų kainuoti apie 800 USD. Antros pakopos prizas susideda iš ARC vaizdo plokštės, specialios atributikos ir 3 mėn. „Xbox Game Pass“. „Intel“ šį prizą įvertina 700 USD, tad galime sakyti, kad antra pagal spartą ARC vaizdo plokštė kainuos apie 600 USD.

Winners of One Hundred (100) Grand Prizes will each receive one (1) Intel® Arc ™ Premium Graphics Card, featuring Intel® Arc ™ branded merchandise, and 6 months of Xbox Game Pass for PC, with approximate total retail value (“ARV”) of $ 900. The 100 grand prize winners are those who obtain point positions from 1 to 100 at the completion of the track period.
Two hundred (200) first place winners will each receive one (1) Intel® Arc ™ Performance graphics card, featuring Intel® Arc ™ branded merchandise, and 3 months of Xbox Game Pass for PC, with an approximate total retail value ( “ARV”) of US $ 700. The 200 1st place winners are those who obtain points positions 101-300 at the completion of the track period.

Jei šios kainos yra tikrai realios, tai „Intel“ nelabai planuoja veltis į vaizdo plokščių kainų karą su AMD ir NVIDIA. Kainas, žinoma, dar padiktuos ir būsianti situacija rinkoje. Dabar esančios spartos prognozės yra tik apytikslės, spėjama, kad greičiausia ARC vaizdo plokštė gali kovoti su RTX 3060 Ti, RTX 3070 arba RTX 3070 Ti. Kiek yra žinoma, ARC vaizdo plokštės staliniams kompiuteriams pasirodys tik 2022 metų antrame ketvirtyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.