Dell Adamo XPS debiutuos šią savaitę

Po ganėtinai ilgos tylos pranešama, kad vienas iš didžiausių kompiuterių gamintojų pasaulyje Dell pagaliau pristatys ypač ploną savo nešiojamąjį kompiuterį Adamo XPS jau šį trečiadienį, spalio 22 dieną, kartu su Microsoft Windows 7 operacine sistema.

Kaip žinia, kompiuteris pasižymi vos 9.99mm storiu, o pats nešiojamasis turės šilumai jautrius daviklius, kurie reaguos į rankos judesius ir automatiškai atidarys nešiojamojo „dangtį“ perbraukus virš jo ranka. Tai skamba ganėtinai įdomiai.

Tikėtina, jog pigiausių Dell Adamo XPS versijų kainos prasidės nuo 2000 JAV dolerių ir bus grįstos Intel platforma. Gali būti, kad Adamo XPS serija yra kompanijos įsibėgėjimas ypač plonių nešiojamųjų rinkoje ir šis bandymas taps daugybės ateities plonų nešiojamųjų kompiuterių pagrindu. Informacija ypač saugiai slepiama, tad telieka sulaukti oficialaus pristatymo. O laukti iš ties yra ko.

5 Komentarai

  1. suck4it parašė:

    Mano L6 ir taip plonas, bet ir tai 10,6mm berods.. ;D Va jei butu atliekamu pinigu tikrai prigriebciau, nes kazko tokio ir noriu.. Tie visi Eee kazkaip netraukia..

  2. nugat parašė:

    O kaip tas storis matuojamas.
    Be dangčio…į?

  3. kasharas parašė:

    su dangčiu. uždaryto

  4. nugat parašė:

    Supratau kasharas.Dėkui 🙂

  5. suck4it parašė:

    Idomu koks svoris..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.