Dell oficialiai pristatė nešiojamus skirtus profesionalams

Po šiokių tokių gandų pasklidimo internete, šiandien viena iš daugiausiai asmeninių kompiuterių parduodančių kompanijų Dell oficialiai pristatė du profesionalams skirtus nešiojamus kompiuterius. Tai Precision serijai priklausantys modeliai, nuo šiol žinomi M4600 ir M6600 vardais.

15.6 colių M4600 ir 17.3 colių M6600 bus patalpinti į specialius iš aliuminio bei magnio lydinio pagamintus korpusus, kurie bus atsparūs didelei temperatūrai, vibracijai, dulkėms. Kompiuteriai bus „apginkluoti“ antros kartos Intel Core procesoriais, iki 32GB operatyviosios atminties, AMD FirePro arba Nvidia Quadro vaizdo plokštėmis.

M4600 bus galima pirkti su dviem kietaisiais diskais (daugiausiai 1.5TB), o jo didesnis brolis galės turėti net tris kietuosius diskus arba SSD kaupiklį. Taip pat kompiuteriuose rasime dvi USB 3.0, D-Sub, HDMI, DisplayPort jungtis. Taipogi, kaip papildomą įrangą, bus galima pasirinkti kompiuterį su PremierColor IPS RGB LED ekranu, kuris ypač tiksliai atvaizduoja spalvas. Precision M4600 ir M6600 kaina prasidės atitinkamai nuo $1,678 ir $2,158, o naujuosius Dell gaminius galėsite įsigyti jau nuo gegužės 10 dienos

1 Komentaras

  1. nanoWorld parašė:

    Tikri darbiniai arkliai 🙂 (geraja prasme)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.