Dell Streak 5 pasirodys kitą mėnesį

Vienas iš didžiausių pasaulyje asmeninių kompiuterių pardavėjų, kompanija Dell oficialiai pranešė, kad jos gandais apipintas Streak 5 planšetinis kompiuteris pasirodys jau kitą mėnesį Didžiojoje Britanijoje O2 ir The Carphone Warehouse salonuose.

Kiek vėliau planšetą bus galimą įsigyti ir internetinės Dell parduotuvės pagalba, tačiau gaila, jog kompanija vis dar nepanoro nurodyti produkto kainos. Įrenginys turės 5 colių lietimui jautrų ekraną, 1GHz Snapdragon centrinį procesorių, 5MP raiškos integruotą kamerą bei bemaž visus mums įprastus ryšius – 3G, Bluetooth ir WiFi.

„Dell Streak šiltai įsitaiso tarp tradicinių išmaniųjų telefonų ir didelius ekranus turinčių planšetų bei nešiojamųjų kompiuterių. Jo unikalus dydis leis vartotojams naujai atlikti įvairius kasdienius darbus – peržiūrėti medžiagą, naršyti internete.“, – sakė Ronas Garriquesas, vieno iš Dell padalinių prezidentas.

4 Komentarai

  1. Monk parašė:

    Su kokia OS šitas planšetas?

  2. MasterSUN parašė:

    na is linko i youtube galima spet kad Android

  3. SB parašė:

    Monk>Video demonstruojama Android 1.6. Kol kas nėra aišku, ar pirmieji pasirodę modeliai birželio pradžioje bus su 2.1 ar 2.2 versijomis, tačiau patvirtina, kad bet kokiu atveju vėliausiai vasaros pabaigoje bus galima šį įrenginį į naujausią versiją atnaujinti. Ypač dėl to, jog 2.2 beveik pilnai palaiko flash.

  4. spfanas parašė:

    nesamone dydis kaip sony psp, ekranas mazas nieko neiziuresi, kaip telefonas atrodo , ziuriu niekas nieko tokio ispudingo ir neparodo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.